Slovenska strokovna revija instalaterjev-energetikov

Vitanest d.o.o. od junija 2016 na novi lokaciji, za še boljšo distribucijo MITSUBISHI ELECTRIC naprav

Vitanest-tmbV začetku junija smo se vselili v nove in večje poslovno skladiščne prostore, ki so rekonstrukcija bivših proizvodih hal na področju industrijske cone Kromberk v Novi Gorici, Industrijska cesta 1 F.

V novih poslovnih prostorih bomo še dodatno izboljšali naše prodajne storitve. 1000 m2 novih površin omogoča efektivno poslovanje in predvsem hrambo večjih zalog klimatskih, prezračevalnih in ogrevalnih sistemov za zagotavljanje takojšnje dobave najbolj iskanih modelov MITSUBISHI ELECTRIC. Vsem poslovnim partnerjem, ki ste omogočili nov mejnik v našem poslovanju, se iskreno zahvaljujemo in si želimo uspešno sodelovanje tudi v prihodnje.

Seveda tudi poslovni objekt Vitanest d.o.o. klimatiziramo, prezračujemo in ogrevamo s klimatskimi VRF sistemi  zrak-zrak MITSUBISHI ELECTRIC serija PUMY-P VKM2/YKM2 in , toplotnimi črpalkami zrak-voda ECODAN in rekuperatorji toplote Lossnay . Poleg doseganja izjemnega toplotnega udobja v prostoru smo pri načrtovanju  in inštalaciji klimatskih, prezračevalnih in ogrevalnih naprav želeli izpostaviti različne najnovejše tehnologije proizvodov MITSUBISHI ELECTRIC.  V poslovne prostore smo napeljali ploskovno talno inštalacijo, v katero ogrevalno in hladilno vodo dovaja vodna enota toplotne črpalke ECODAN, s tem sistemom  prostore ogrevamo in tudi ohlajamo. Pisarniški del objekta  klimatiziramo tudi s kanalskimi enotami skritimi pod viseči strop, z vpihovanjem zraku prek linijskih usmerjevalnikov. V razstavnem prostoru smo v viseči strop, na višino 6 metrov vgradili štiri-potno kasetno enoto, katere maska se za namene čiščenja lahko spusti do 4 metre v globino, kar omogoča enostavno čiščenje enote.  Skladiščne prostore površine 650 kvadratnih metrov pa ogrevamo in hladimo s 14 kW stensko enoto. Vabimo vas, da nas obiščete in se osebno prepričate, kako delujejo najnovejše tehnologije MITSUBISHI ELECTRIC . Najavite se lahko prek brezplačne telefonske številke 080 19 59, veseli bomo, če bo naš poslovni prostor postal prostor srečanja zainteresiranih strokovnjakov, projektantov in monterjev.

www.vitanest.si

Podatki zapisa

Datum:
30 junija, 2016

Avtor:
Energetik

Kategorija:Komentiranje ni na voljo.

Ads