Slovenska strokovna revija instalaterjev-energetikov

Štern Akademija se predstavi na sejmu Energetika v Celju

Podjetje Štern d.o.o. iz Gorič pri Golniku je podjetje, katerega začetki segajo v pozna 60. leta in je na slovenskem tržišču poznano po svoji tradiciji, kvaliteti, znanju in predvsem bakrenih inštalacijah.

Na sejmu Energetika, ki bo v Celju, 20.-23. maja 2014, se bo podjetje Štern d.o.o. predstavilo s svojim prodajnim asortimanom, veliko pozornosti pa bo namenilo predstavitvi delovanja Štern Akademije.

Odgovorno obnašanje kot del celovitega odnosa do okolja lahko prispeva k ohranjanju in izboljšanju kakovosti pitne vode. Četudi priteka v objekt zdravstveno ustrezna pitna voda, se lahko v njenem omrežju (neustrezna vodovodna inštalacija v objektu) njena kakovost poslabša. S pravilnim ravnanjem lahko to preprečimo. Dobro poznavanje internega sistema za oskrbo s pitno vodo, pravilen izbor kakovostnih materialov, vzdrževanje ter dezinfekcija po posegih v ocevju, tovrstno tveganje zmanjšujejo. Pomembno je tudi, da se v inštalacijah ne uporabljajo različni materiali, saj takšno ravnanje predpostavlja korozijo, prekomerno nastajanje vodnega kamna, nenadzorovano zastajanje vode in s tem vzpostavljanje idealnega okolja za nastajanje bakterij.

O nevarnostih v povezavi s pitno vodo, kot tudi o bakrenih inštalacijah, površinskem ogrevanju in hlajenju, solarni tehniki, izolacijskem materialu, sistemih za hladno stiskanje, kopalniški in sanitarni tehniki, vodovodni inštalaciji, opremi za kotlovnice, odtočni tehniki, orodjih, radiatorskih ventilih, konvektorjih, lotnem materialu in vseh povezanih vsebinah izobražuje Štern Akademija.

Štern Akademija je zasebni moderni Program neformalnega in pragmatično usmerjenega usposabljanja za projektante, trgovce, izvajalce, šole, končne uporabnike in druge zainteresirane. Je izobraževanje s poudarkom na praktičnem prikazu izvedbe posameznih komponent vgradnje ali obnove sistemov, ki temeljijo na tehničnem napredku. Štern Akademija deluje na principu, da je teoretični del Programa usmerjen le na tista nujno potrebna znanja, ki slušateljem pomagajo pri njihovem delu. Vsa preostala vsebina je usmerjena v praktične naloge, treninge, prikaze strokovnega osebja z vajami, kar trajno pripomore k dvigu nivoja znanja in kvalitete storitev.

To je tisti ključni vidik, ki loči Štern Akademijo od energetskih pisarn in drugih svetovalno – izobraževalnih središč, ki so predvsem prodajno usmerjeni za različne vrste naprav.  Znanje in poznavanje tehnoloških rešitev, da naprave pravilno in dolgoročno obratujejo, so tiste vsebine, ki imajo nosilno vlogo Štern Akademije.

Prav tako bodo na sejmu predstavljeni prodajni programi podjetja Štern d.o.o., ki sodeluje z vodilnimi mednarodnimi podjetji na svojem področju delovanja, z  družbami: Viega, Armacell, KME, Rothenberger, Oventrop, Umicore in drugimi. To so podjetja, ki pri svojem delu in proizvodih upoštevajo najvišje kakovostne in higienske standarde. Nekatera od njih imajo že prek 110-letno tradicijo.

V času celjskega sejma bo na razstavnem prostoru podjetja Štern d.o.o. na voljo tudi strokovno osebje Štern Akademije, ki vam bo z veseljem predstavil delovanje in vsebino posameznih brezplačnih izobraževa

stern_akademija

Dodatne informacije:

LETAK (pdf)

ŠTERN d.o.o., Goriče 2, 4204 Golnik, Slovenija,

ŠTERN AKADEMIJA, Poslovna cona A18, 4208 Šenčur

email: info@stern.si, akademija@stern.si

spletna stran : http://www.stern.si

telefon : 04/2779800, fax: 04/2779805

Kontaktna oseba: Klemen Štern

Podatki zapisa

Datum:
19 maja, 2014

Avtor:
Energetik

Kategorija:Komentiranje ni na voljo.

Ads