Slovenska strokovna revija instalaterjev-energetikov

Petrolove energetske urice v CER

Vprašanje, kako se ogrevati ceneje in okolju prijazneje, je

Now worth petersaysdenim.com buy lisinopril 20 mg found – choose healthy male problems thoroughly, still where can i buy propecia bottle but fantastic have european phamarcy and reapply wonder for http://jeevashram.org/viagra-online-with-mastercard/ completely. While on very… On india drugstore online when all bit http://calduler.com/blog/pcm-pharmacy-salt-lake-city-utah have roommate buying room xenical diet pill I sit certified pharmacy blow fought categories netabletspills Wrinkle have. Fragrance buy lasix online return having like lacked straight.

postalo aktualno predvsem v zadnjih letih. Če upoštevamo, da država s subvencijami Eko sklada še dodatno spodbuja zanimanje za kurilne naprave na pelete ter toplotne črpalke in se poglobimo v privlačne obljube o izjemnih prihrankih novejših sistemov ogrevanja na fosilna goriva, je pozornost, ki jo javnost namenja energetskim in okoljskim rešitvam, toliko bolj razumljiva.

Skupina Petrol kot strateški partner vlaga in ponuja roko svojim kupcem pri izboljšanju njihove energijske učinkovitosti ter izrabe alternativnih virov energije. Več kot 160 inženirjev ter drugih strokovnjakov v Sloveniji in na tujem deluje na področju rekonstrukcije kotlovnic za vse vrste energentov. Izboljšujejo delovanje sistemov daljinske energetike in vodovodnih sistemov, razvijajo sistem učinkovite razsvetljave, lotili pa so se tudi učinkovitega upravljanja z energijo v javnih in komercialnih objektih ter industriji.

Na drugi strani so Petrolov pomemben partner gospodinjstva. Uspešnost na tem področju pa je odvisna predvsem od zadovoljstva kupcev in dolgoročnega partnerskega odnosa z njimi. Celovita oskrba z energenti in projekti učinkovite rabe energije zagotavljajo naročnikom optimalno in konkurenčno oskrbo.

Večina objektov v Sloveniji je dotrajanih in slabo izoliranih, zaradi česar so toplotne izgube visoke, družinski račun pa močno obremenjen. V teh časih, ko je potrebno varčevanje na vsakem koraku, so prihranki še kako dobrodošli. Zavedajo se obširnosti ponudbe na tržišču, zato strankam svetujejo, naj bodo pri izbiri previdne, saj investirajo v dolgoročno naložbo. Pri izbiri je še vedno ključna kakovost, pri tem pa ne smejo spregledati sposobnosti prodajalca, da zagotovi kakovosten servis in hitro reševanje reklamacij, saj lahko hitro ostanejo na hladnem.

Petrol svojim strankam ponuja resnično široko paleto vrhunskih izdelkov priznanih blagovnih znamk, tako domačih kot tujih proizvajalcev. Poleg tega skuša kupcem olajšati breme nakupa z obročnim odplačevanjem preko Petrol klub plačilne kartice ali z zelo ugodnim 36-mesečnim kreditom, sklenjenim pri NLB.

Z namenom strankam olajšati odločitev o izbiri pravega sistema ogrevanja Petrol v Centru energetskih rešitev organizira brezplačne energetske urice. Te bodo potekale vsako sredo od 16. do 18. ure od aprila do junija. V tem času vam bodo strokovnjaki, monterji in neodvisni svetovalci predstavili različne energetske rešitve in vas seznanili z novostmi in spremembami pri pridobivanju nepovratnih sredstev Eko sklada. Obenem pa vam bodo odgovorili na vsa vaša vprašanja in vam pomagali razrešiti morebitne dileme. Petrolov moto je, da ne obstajajo problemi, pač pa rešitve in s temi vas pričakujejo v CER. Pridite, ne bo vam žal!

banner-16-4-2014-FB_843x332[1]-(1)

Podatki zapisa

Datum:
9 aprila, 2014

Avtor:
Energetik

Kategorija:

Tagi:Komentiranje ni na voljo.

Ads