Slovenska strokovna revija instalaterjev-energetikov

Pet zvezdic kakovosti za okna AJM

Certifikat kakovosti QUDAL– AJM prejemnik certifikata že drugič

V podjetju AJM okna-vrata-senčila, največjem slovenskem proizvajalcu stavbnega pohištva, so že drugič postali prejemnik prestižnega certifikata kakovosti QUDAL – QUality meDAL, ki ga podeljuje mednarodna organizacija ICERTIAS.

Da v podjetju AJM ustvarjajo  izdelke na najvišjem kakovostnem nivoju, so že večkrat dokazali s prejetimi priznanji, nagradami in, seveda, s svojimi raznolikimi referencami. Nazadnje je to potrdila tudi neodvisna raziskava, ki so jo pri švicarski raziskovalni družbi Icertias opravili v okviru certificiranja za priznanje QUDAL – QUality meDAL.

Raziskava med množico izdelkov in podjetij išče tiste, ki ponujajo najboljšo kakovost. Medaljo QUDAL namreč lahko dobijo samo tisti izdelki in storitve, ki so jih kot najkakovostnejše v neodvisni znanstveni tržni raziskavi v obliki spletnega vprašalnika prepoznali slovenski potrošniki.

V nedavni raziskavi kakovosti QUDAL – QUality meDAL je tako organizacija ICERTIAS potrošnikom vključenim v raziskavo zastavila naslednje vprašanje: »Navedite ime proizvajalca oken, ki po vaši osebni izkušnji ali izkušnji vaših bližnjih ponuja resnično najvišjo raven kakovosti na slovenskem trgu.«

Certifikat za absolutno prvo mesto! Največ slovenskih potrošnikov (v anketo so bili zajeti zasebni graditelji in profesionalci – gradbinci, arhitekti ipd.) je na to vprašanje odgovorilo z AJM, in s tem ponovno potrdilo, da so pri AJM s svojimi prizadevanji po izdelavi kakovostnih oken in vrat na pravi poti. Kakor poročajo iz ICERTIAS so okna AJM zasedla absolutno prvo mesto, zato so prejela certifikat z vsemi petimi zvezdicami (možni so sicer tudi certifikati s tremi in štirimi zvezdicami).


Pri AJM ob tem dosežku izpostavljajo, da so na izid certificiranja ponosni, saj gre za mednarodno priznan model preverjanja zadovoljstva potrošnikov, ki se je zadnjih nekaj let uveljavil tudi v Sloveniji. »Veseli smo, ponovnega, že drugega, prejema certifikata QUDAL, ki dokazuje, da imajo okna AJM visoko raven kakovosti, za katero si prizadevamo skozi razvoj in izboljševanje izdelkov, visokotehnološko proizvodnjo, vrhunskimi dobavitelji in z izobraževanjem zaposlenih,« so ob tem še sporočili iz podjetja, ki je svoj prvi certifikat QUDAL prejelo leta 2017.


Po nekaterih raziskavah bi kar 80% slovenskih potrošnikov v ponudbi izbralo izdelek ali storitev, ki nosi ta zlati certifikat. Če ste torej ravno v fazi nakupa oken, preverite ponudbo, ki jo ima za okna AJM. Ta je zares celovita in zajema visoko kakovostna in energetsko učinkovita PVC, LES in ALU okna, ter okna v kombinaciji LES-ALU in PVC-ALU.

Podatki zapisa

Datum:
9 septembra, 2020

Avtor:
Energetik

Kategorija:Komentiranje ni na voljo.

Ads