Slovenska strokovna revija instalaterjev-energetikov

Panasonic in Systemair sta partnerja za razvoj integriranih rešitev HVAC & R

• Osredotočiti se je treba na integrirane in trajnostne rešitve HVAC & R za poslovne in stanovanjske objekte.

• Partnerstvo bo potekalo v več fazah, začenši z uvedbo nove serije hladilnih sistemov toplotne črpalke.

• Kombinirane rešitve bodo imele koristi od obstoječih tehnologij obeh strani.

Panasonic Corporation, vodilni svetovni proizvajalec HVAC & R skupaj s Systemair, svetovnim strokovnjakom za prezračevanje in tehnologijo klimatizacije, je objavil strateško partnerstvo za razvoj integriranih in trajnostnih rešitev za poslovne in stanovanjske objekte.

Sodelovanje Panasonic / Systemair bo spodbudilo obstoječo tehnologijo in strokovno znanje obeh strani ter postavilo nove trende na evropskem trgu HVAC & R. Panasonic bo v prvi fazi uvedel visoko učinkovito in okolju prijazno novo serijo hladilnih sistemov toplotne črpalke, ki vključuje inovativno reverzibilno hladilno tehnologijo sistema Systemair. Te nove integrirane rešitve so popolnoma prilagodljive in jih je mogoče izdelati po naročilu, da bi ustvarili prilagojene rešitve za določene projekte (vključno z lahkim komercialnim sektorjem), da bi v celoti izpolnili povpraševanje in zahteve kupcev.

Sistemair in Panasonic tesno sodelujeta tudi pri razvoju tehnologij in funkcij, ki jih je treba vključiti v tehnologijo hladne vode. Cilj je ustvariti še bolj učinkovite, okolju prijazne hladilne / toplotne črpalke na čelu evropskega trga. To bo dodatno obogateno z uporabo pametnega vmesnika podjetja Smart Cloud za priročno daljinsko upravljanje in vzdrževanje.

Poleg tega bosta obe stranki brezhibno vključili vrhunsko strokovno prezračevanje notranjega zraka (IAQ), ki ga nudi Systemair, s Panasonicovimi naprednimi toplotnimi črpalkami za gospodinjstvo in komercialno uporabo, krmilno tehnologijo in povezljivostjo. S sodelovanjem bosta podjetji ustvarili novo in močno vrednostno ponudbo, s katero bi zadovoljili stranke, ki zahtevajo rastoče zahteve HVAC & R v stanovanjskih in poslovnih objektih.

»To vidimo kot veliko sinergijsko priložnost za razvoj in doseganje višje ravni okoljskih zahtev naših kupcev, poleg tega pa zagotavljamo dolgoročne poslovne možnosti na razvijajočem se evropskem trgu. Izjemna paleta izdelkov Systemair in bogate izkušnje v HVAC & R industriji in industriji prezračevanja se dobro ujemata z našo zavezanostjo ponuditi strankam izjemno vrednost, lastnosti in kakovost izdelkov,« je dejal Toshiyuki Takagi, izvršni direktor družbe Panasonic in predsednik klimatizacije Panasonic.

»Zelo smo veseli tega partnerstva in nove priložnosti za nove inovativne in celovite rešitve. Skupaj želimo izboljšati gradbene operacije, optimizirati energetsko učinkovitost, zmanjšati ogljični odtis in zmanjšati stroške energije. S tem partnerstvom bomo lahko zagotovili izboljšane rešitve, ki bodo igrale vodilno vlogo pri razvoju stavb prihodnosti, « je povedal Roland Kasper, izvršni direktor podjetja Systemair.

Če želite izvedeti več, obiščite
http://systemair.com ali http://aircon.panasonic.com.

Podatki zapisa

Datum:
28 februarja, 2019

Avtor:
Energetik

Kategorija:Komentiranje ni na voljo.

Ads