Slovenska strokovna revija instalaterjev-energetikov

Občuti in vzljubi najnovejši kopalniški trend

Geberit-Setaplano---breznivojska-pršna-površina-za-dizajnersko-kopalnico_mala

Kopalnica se razvija v glavni prostor za sproščanje telesa in duha. Geberit kot vodilni proizvajalec sanitarne tehnike in vodilni na področju ustvarjanja kopalniških trendov, hkrati izpostavlja drug trend vedno pogostejšega prenavljanja starejših manjših kopalnic, ki jih opazimo še posebej v stanovanjskih blokih. Takšne majhne kopalnice so precej neugodne za optimalno razporeditev elementov, ki je nujna za naše udobje. S takšnimi izzivi se uspešno soočajo Geberitovi strokovnjaki, ki svojim strankam svetujejo najboljšo izbiro elementov, pri čemer upoštevajo najnovejše trende pri opremljanju modernih kopalnic. Eden največjih trendov sodobnih kopalnic, ki tudi iz majhne kopalnice izvzame največji potencial in je hkrati pravi dizajnerski element, je breznivojska pršna površina. Standardna prha v majhni kopalnici enostavno zavzame preveč prostora, breznivojska prha pa manevrski prostor izrazito poveča. Geberitova najnovejša pršna površina, Geberit Setaplano, rešuje prostorski problem in daje kopalnici dotik elegance. Talna pršna plošča zaradi enakega nivoja s tlemi omogoča popolno svobodo pri opremljanju. Očarala vas bo na prvi pogled in na prvi dotik.

 

Foto – Geberit Setaplano – breznivojska pršna površina za dizajnersko kopalnico

Najnovejši trend so breznivojske prhe

Breznivojske prhe so zadnji najbolj zaželeni trend sodobnih kopalnic. Nič čudnega, saj izrazito povečajo oblikovalski manevrski prostor v kopalnici. Tako pri novogradnjah kot pri obnovah mimogrede spremenijo ‘mokre površine’ v osrednji element kopalnic, v katerih se z veseljem sprostimo. Nova površina za prhanje Geberit Setaplano se pri tem postavlja s prav posebnimi odlikami. Narejena je namreč iz posebnega mineralnega materiala, zaradi katerega je površina na otip prijetno topla, svilnato mehka in protizdrsna. Hkrati pa je izjemno higienična, saj zelo odporna površina brez por in robov omogoča enostavno čiščenje, poseben lovilec las pa poskrbi, da je zamašitev odtoka le še preteklost. Plošča za prhanje je na voljo v različnih velikostih in z odtokom ob robu plošče zagotavlja veliko prostora za drugo opremo ali za vaše splošno udobje v prostoru. Udobja prhanja ne ovirata niti odtok in niti voda, ki se pri običajnih prhah lahko nabira.

 

Preprosta vgradnja

Poleg končnega uporabnika nova talna pršna plošča Geberit Setaplano navdušuje tudi inštalaterje. Medtem ko običajni vgradni seti za breznivojske površine za prhanje včasih obsegajo do 90 posameznih delov, pa je njihovo število pri novi površini za prhanje Geberit Setaplano omejeno na minimum. Drugače povedano: čim več sestavnih delov Geberit sestavi vnaprej v tovarni. Manj delov pa zagotavlja veliko prednosti pri gradnji: razpored delov na kraju samem je hitro pripravljen, zato se v celoti skrajša potreben čas vgradnje. Geberit tako resnično olajša in pospeši celoten proces gradnje ali prenove kopalnice.

Geberit-Setaplano-–-površina-iz-mineralnega-materiala

Geberit Setaplano – površina iz mineralnega materiala
Mineralni material površine plošče je svilnato mehak in protizdrsen ter prijazen za čiščenje.

Geberit-kopalnica-s-pršno-površino-Setaplano_ok

Geberit Setaplano za dizajnersko kopalnico
Elegantna talna pršna površina Geberit Setaplano daje domači kopalnici videz prestižnega spaja.

Otipajte posebne materiale v novem Geberitovem razstavnem salonu

Geberitove pametne rešitve si lahko ogledate in otipate v novem Geberitovem razstavnem salonu v Geberitovih poslovnih prostorih na Leskoškovi ulici 9e blizu BTC-ja. Salon lahko obiščete vsak delovni dan med 9. in 16. uro, kjer vam bodo za nasvet in priporočilo na voljo Geberitovi strokovni svetovalci. Predhodno se najavite preko telefonske številke 01/586 22 00.

Več informacij na www.geberit.si

 

Podatki zapisa

Datum:
12 decembra, 2017

Avtor:
Energetik

Kategorija:Komentiranje ni na voljo.

Ads