Slovenska strokovna revija instalaterjev-energetikov

KWB – Predstavitev novega kotla CLASSICFIRE 2

Sejem DOM, Ljubljana  (10. 3. – 15. 3. 2015)

Dne 10. 3. 2015, v času sejma DOM v Ljubljani, je podjetje KWB na svojem razstavnem prostoru organiziralo predstavitev KWB produktne linije 2015 in v okviru tega slavnostno predstavitev novega kotla na polena Classicfire 2 ter popolnoma prenovljene regulacije Comfort 4.

Po uvodnem pozdravu in nagovoru,  je direktor podjetja KWB, G. Tomaž Rifelj podrobneje predstavil nov kotel Classicfire 2.

KWB Classicfire 2 združuje prednosti tradicionalnega ogrevanja z lesom in udobje sodobnih ogrevalnih naprav. Regulacija s širokopasovno lambda sondo zagotavlja visoko kakovost zgorevanja in najnižje emisije prahu ter ogljikovega monoksida. Kotel je sestavljen iz treh delov in ga je možno postaviti v vsak težje dostopen prostor, saj je razstavljiv. Za primerjavo -najtežji izmed treh delov kotla sedaj tehta  260 kg, prej pa je bil nerazstavljiv, torej v enem kosu, ki je tehtal 650 kg.

Udoben in avtomatski vžig, avtomatsko čiščenje izmenjevalca, velik polnilni prostor – 185 litrov, možna uporaba polen do dolžine 55 cm, dolgo gorenje – tudi do 20 ur, odsesavanje tlečih plinov, so nadaljnje prednosti kotla.

Kotel je mogoče nadgraditi z avtomatskim sistemom kurjenja na pelete. Opremljen je z novo regulacijo Comfort 4, ki omogoča upravljanje kotla preko zaslonov na dotik – namiznega računalnika, tabličnega računalnika, pametnega telefona,…

Kotel Classicfire 2 zagotavlja visoko stopnjo ugodja in je primeren tako za eno- in večdružinske hiše, kakor tudi za kmetijske obrate.

Podobno, kot pri prejšnjih predstavitvah, je tudi tokrat podjetje KWB poskrbelo za prešerno vzdušje z atraktivnim narodnim plesom »Schuhplattler Tanz«.

Olga Poslek

KWB Classicfire

Nova regulacija Comfort 4

g. Tomaž Rifelj, direktor KWB  - predstavitev novosti

Plesna točka – »Shuhplattler Tanz«

 

Podatki zapisa

Datum:
12 maja, 2015

Avtor:
Energetik

Kategorija:Komentiranje ni na voljo.

Ads