Slovenska strokovna revija instalaterjev-energetikov

JUPOL znova med najbolj zaupanja vrednimi blagovnimi znamkami Priznanje Trusted Brand v kategoriji barve za dom je JUB prejel že enajsto leto zapored

Trusted Brand je ena največjih evropskih potrošniških raziskav, ki pri nas pod taktirko revije Reader’s Digest Slovenija poteka že dvanajst let. Njeni izsledki nam tako prvenstveno ponujajo vpogled v zaupanje slovenskih potrošnikov v blagovne znamke, pa tudi v podjetja, organizacije in osebnosti, ki s svojim delovanjem pomembno zaznamujejo naš čas. Tudi letos je bila v kategoriji barve za dom prejemnica priznanja družba JUB za svojo blagovno znamko JUPOL, zmagovalcem v vseh 40 kategorijah pa so priznanja slovesno podelili 22. maja v Cankarjevem domu v Ljubljani.

Blagovna znamka je JUPOL je že pred petimi desetletji postala sinonim za kakovostne notranje zidne barve in je tesno povezana z razvojem družbe JUB. S posluhom za potrebe trga ter čim boljšo uporabniško izkušnjo je JUB nenehno vlagal v razvoj in širitev programa vrste notranjih disperzijskih barv za obnovo in zaščito notranjih zidnih površin, ki jih danes potrošniki prepoznajo po zdravju in okolju prijaznih izdelkih iz družine JUPOL, izdelanih na vodni osnovi ter enostavnih za uporabo in vzdrževanje. Blagovna znamka JUPOL, ki je tudi prejemnica številnih drugih uglednih nagrad in priznanj, tako že tradicionalno ostaja ključno vodilo uporabnikom za dober nakup barv za dom, ki jih potrošniki cenijo na podlagi številnih prednosti, ki jih združuje v svojih kakovostnih izdelkih. Z barvami iz družine JUPOL pri nas letno prebarvamo kar 200 milijonov kvadratnih metrov stenskih površin.

Raziskavo Trusted Brand 2018 je med 5000 naročniki revije Rider’s Digest Slovenija letos izvedla agencija Valicon.

Foto 1: Na podelitvi v Cankarjevem domu je v imenu družbe JUB ugledno priznanje Trusted Brand 2018 za blagovno znamko JUPOL prevzel direktor Željko Kovačevič, v imenu organizatorja pa sta mu priznanje podelila Gregor Medved, vodja knjižnega kluba Svet knjige, in Martina Dolgan, vodja marketinga v MKZ. (foto: arhiv MKZ)

Prejemniki-Trusted-Brand-2018_mediaspeed-(142-of-198)

Foto 2 in 3: Slovesne podelitve priznanj Trusted Brand 2018 so se v Cankarjevem domu udeležili nagrajenci v 40 ocenjevanih kategorijah  (foto: arhiv MKZ)

Več o nagradah in nagrajencih je na voljo na spletni strani: www.trustedbrand.si.

Podatki zapisa

Datum:
1 junija, 2018

Avtor:
Energetik

Kategorija:Komentiranje ni na voljo.

Ads