Slovenska strokovna revija instalaterjev-energetikov

JUPOL ponovno s prestižnim priznanjem Trusted Brand 2013

Blagovna znamka JUPOL je kot najbolj zaupanja vredna blagovna znamka že šesto leto zapored prejemnica prestižnega priznanja Trusted Brand 2013.
Trusted Brand je ena največjih potrošniških raziskav v Evropi in v svetu, ki jo med svojimi bralci od leta 2000 naprej izvaja revija Reader’s Digest. Raziskava poteka na osnovi metode spontanega priklica, kar daje izboru še posebno težo in dodatno objektivnost. Letos so bralci v njej izpostavili več kot 7.000 tujih in domačih blagovnih znamk, ki jih poznajo in jim najbolj zaupajo.
Slovenija se je prvič v to obširno in pomembno raziskavo vključila v letu 2007. Letos je izbor blagovnih znamk med potrošniki potekal skupno v 40 kategorijah, od tega jih je polovica domačih. Kar 82 odstotkov Slovencev, ki so sodelovali v raziskavi, je menilo, da mora zaupanje potrošnikov sloneti na poznavanju same blagovne znamke, zato kupci vse izdelke, ki nosijo pečat Trusted Brand, še toliko bolj cenijo ter po njih segajo trikrat pogosteje.
V kategoriji ‘barve za dom’ so blagovni znamki JUPOL potrošniki v Sloveniji ponovno podelili najvišje mesto na lestvici, s čimer si JUB kot najstarejši proizvajalec zidnih barv upravičeno utrjuje svoj ugled tako na domačem trgu kot tudi v evropskem prostoru. Pečat Trusted Brand 2013 na izdelkih iz družine barv JUPOL bo tako potrošnikom še vnaprej dodatno vodilo, katere notranje zidne barve so najbolj vredne zaupanja in nakupa.
V družino JUPOL, ki ji kupci najbolj zaupajo, sodijo notranje zidne barve, ki so jih v družbi JUB razvili za posebne želje in potrebe uporabnikov. JUPOL Trend in JUPOL Junior sta visoko pokrivni barvi, ki sta na prodajnih policah na voljo z že pripravljenimi odtenki. Visoko pralni JUPOL Gold, ki ga lahko niansiramo v več kot 2000 barvnih odtenkih, je primeren za zidove, ki se v prostorih pogosto umažejo. JUB na trgu že več kot 40 let ponuja kakovostni in paroprepustni JUPOL Classic, ki je letos kupce že osvojil z novo, izboljšano formulo. Visoko prekrivna barva JUPOL Brilliant že z enkratnim nanosom poskrbi za briljanten sijaj stenskih in stropnih površin. JUPOL Block odlično blokira madeže nikotina, kave, vina, vodnih barvic, olja in drugih neželenih snovi v kuhinjah, restavracijah ali šolskih učilnicah, za zaščito zidov pred plesnijo pa kupci najpogosteje segajo po barvi JUPOL Citro. Nedavno so družini dodali še vrhunski JUPOL Strong, s katero proizvajalec zagotavlja kar desetkrat večjo pralnost v primerjavi z drugimi notranjimi barvami ter prav takšno odpornost na mehanske poškodbe barvnega filma in madeže. Vse barve iz družine JUPOL so izdelane na vodni osnovi ter so zdravju in okolju prijazne, obenem pa enostavne za uporabo in vzdrževanje.

 

_DSC4582Za blagovno znamko JUPOL je prestižno priznanje Trusted Brand 2013 v imenu Skupine JUB prevzela Vojka Kos, vodja produktne pisarne v JUB-H d.d. Priznanje sta ji na majski slovesnosti v Cankarjevem domu v Ljubljani podelila Polona Stepišnik, direktorica prodaje in marketinga v MKZ, ter Marko Ručigaj, član uprave v MKZ. (foto: arhiv MKZ)

 

 

 

 

IMG_9988

IMG_9992

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

JUB je za svoje kakovostne izdelke in odgovorno ravnanje do okolja prejel še vrsto drugih nagrad. Tako barve za otroške sobe JUPOL Junior nosijo še znak ‘okoljska marjetica’ (Ecolabel), ki ga je JUB pridobil v letu 2011, z lani pridobljeno nagrado ‘Okolju prijazno podjetje’ pa družba hkrati izkazuje svojo in visoko osveščenost pri zmanjševanju obremenjevanja zraka, vode in tal.
Družba JUB iz Dola pri Ljubljani je najstarejši proizvajalec zidnih barv v Sloveniji. V svoji zavidljivi 138-letni zgodovini je pridobil zaupanje kupcev in je v svoji panogi danes med vodilnimi in uveljavljenimi podjetji na področju proizvodnje barv in ometov v jugovzhodni Evropi. Kakovostne zidne barve in toplotnoizolacijske fasadne sisteme na trgu zagotavlja tako za končne kupce kot za profesionalno uporabo. Z razvojem novih lastnih, okolju prijaznih izdelkov in storitev stremi k energijsko varčnim in trajnostnim rešitvami v gradbeništvu. JUB ima deset odvisnih družb, ki poslujejo na več kot petindvajsetih trgih, v dveh državah pa ima proizvodne obrate. V letu 2012 je JUB v Dolu pri Ljubljani oprl nov proizvodni obrat za proizvodnjo stiropora, ki ga trži pod blagovno znamko Eurotherm.

 

Podatki zapisa

Datum:
4 junija, 2013

Avtor:
Energetik

Kategorija:Komentiranje ni na voljo.

Ads