Slovenska strokovna revija instalaterjev-energetikov

JUB v praznovanju prvega rojstnega dne Centra energetskih rešitev v ljubljanskem BTC-ju

Center energetskih rešitev v ljubljanskem BTC-ju je sredi oktobra praznoval svoj prvi rojstni dan. S prvim letom delovanja CER-a so ustanovitelji zadovoljni, kar so sporočili tudi na tiskovni konferenci, ki je potekala v petek, 18. oktobra 2013. Nasvete o izolacijskih materialih, ogrevalnih in prezračevalnih sistemih, rabi energentov, učinkoviti prenovi oken in celoviti prenovi objektov je v prvem letu poiskalo 2.500 obiskovalcev.

Sašo Kokalj, predsednik uprave družbe JUB-H d. d., je poudaril, da je JUB postal CER-ov partner šele pred dobrimi štirimi meseci, pri čemer je vloga JUB-a v CER-u usmerjena predvsem v svetovanje, izobraževanje in tehnično podporo končnim investitorjem: »V tem kratkem času smo z doseženim zadovoljni. V našem razstavno svetovalnem salonu v CER-u nudimo vsem obiskovalcem dnevno brezplačno svetovanje o fasadnih sistemih, ometih, sanaciji in obnovi fasad, hidroizolaciji, notranjih barvah ter dekorativnih tehnikah. Na prihodnost Centra gledamo optimistično, predvsem vidimo še veliko priložnosti v skupnih nastopih, projektih in promocijah partnerjev. Zelo nas veseli, da je CER zaživel tudi kot izobraževalno svetovalno središče za energetsko učinkovitost pri gradnji. V JUB-u intenzivno razvijamo energetsko varčne sisteme, kot so nove vrste EPS s posebnimi lastnostmi, pa tudi druge nove inovativne materiale. Naši strokovnjaki iz JUB Akademije redno sodelujejo na predavanjih v organizaciji CER-a, s čimer poudarjamo prednost Centra kot ponudnika celovitih inovativnih rešitev, izdelkov in storitev najvišje kakovosti za odpravljanje energijske neučinkovitosti objektov. CER se razvija kot pomembna platforma za širjenje znanja in zavedanja o energetski učinkoviti in trajnostni gradnji, kar je in bo v prihodnosti postalo ustaljen način razmišljanja. V JUB-u je trajnostno poslovanje že danes naša trdna zaveza za energijsko učinkovitejši jutri. Čestitke ob prvem rojstnem dnevu in naj jih bo še veliko več.«

IMGP2285

Partnerji CER-a slovesno ob praznovanju prvega leta poslovanja
Foto CER- (od leve proti desni): JUB – Sašo Kokalj, Zelene energije– Zef Vučaj, Knauf Insulation– Darko Bevk, Jelovica– Gregor Benčina, Petrol- Rok Vodnik.

JUB je skupaj s partnerji aktivno sodeloval tudi na dnevih odprtih vrat, ki sta v petek in soboto potekala v CER-u v sklopu Festivala nakupov in zabave v BTC-ju. (foto: JUB)

Misa_photo_MS_resize IMG_0445_resize

JUB je v svojem razstavno svetovalnem salonu organiziral delavnice za otroke, ki so barvali hišice, svojo pa je spretno pobarval tudi znani motociklist in reli dirkač, Miran Stanovnik.

CER je izvedel Veliko nagradno igro in v soboto izžrebal štiri bogate nagrade v vrednosti 2.000 €. Nagrado družbe JUB v skupni vrednosti 500 € je izžrebal motociklist in reli dirkač Miran Stanovnik. Notranje zidne barve in barvni študiji dveh prostorov bo tokrat prejela Jožica Pečavar iz Semiča, Stranska vas 4. Vse čestitke nagrajenki!

IMG_0569_resize

Več informacij: Miša Hrovat, Odnosi z javnostmi za družbo JUB, T: 01/ 36 18 095, M: 041 619 616; E: misa@maga.si
JUB d. o. o., 080 15 56, www.jub.si , info@jub.si.

Podatki zapisa

Datum:
23 oktobra, 2013

Avtor:
Energetik

Kategorija:Komentiranje ni na voljo.

Ads