Slovenska strokovna revija instalaterjev-energetikov

JUB tudi letos z Bojanom razveseljeval otroke na Čarobnem dnevu v Arboretumu

image003Na zadnjo avgustovsko počitniško nedeljo so se številne družine z otroki  iz vse Slovenije že tradicionalno odpravile na Čarobni dan v Arboretum Volčji Potok, kjer jih je na svoji veliki slikarski delavnici znova pričakal JUB-ov Bojan. Seveda je Bojan že zjutraj z drugimi maskotami v sprevodu v prekrasen Čarobni dan popeljal prve obiskovalce, pred glavnim odrom pa se je zatem s svojimi malimi oboževalci zazibal še v pravljičnih ritmih in jim dokazal, da zna s svojim čopičem in barvami uresničiti prav vse njihove želje.

sl2 sl1

Velika Bojanova slikarska delavnica je bila prav zaradi ustvarjalnega otroškega pridiha med najbolj obiskanimi. Risbice, ki so jih otroci pridno ustvarjali na slikarskih stojalih v čarobni deželi čebelice Maje, so na imenitni razstavi sredi narave ves dan privlačile številne poglede obiskovalcev, prav tako tudi hiške iz stiropora, ki so dobile všečne barvite podobe z zabavnimi barvnimi kombinacijami.

image017 image019

Maskota Bojan, junak iz istoimenske risanke in JUB-ova zaščitna znamka za barve JUPOL Junior, ki nosijo pečat okoljske marjetice Ecolabel, jih je pri delu ves čas spodbujal, mnogi pa so se za svoj album z njim tudi fotografirali.

image021Tudi letos je družba JUB obiskovalcem prireditve predstavljala paleto okolju in uporabniku prijaznih notranjih zidnih barv iz družine JUPOL, med njimi tudi novi JUPOL Thermo. Ob stiku z zidno površino vam bo ta barva v prostorih v vašem domu ponujala občutek topline, saj jo zaradi sestave odlikujejo odlične izolativne in termične lastnosti, hkrati pa vam dodatno zagotavlja še prihranek energije.  Stene, še posebej tiste, obrnjene proti severu, bodo z njimi odslej toplejše in bolj prijetne na otip.

 

 

image023image025

Letos so v Arboretumu na rojstnodnevni torti upihnili že šest svečk, prav toliko časa pa z maskoto Bojanom na prireditvi sodeluje tudi družba JUB.

Fotografije: arhiv JUB

 

 

 

 

Več informacij:

Jub 140let

 

JUB d.o.o., Dol pri Ljubljani 28, 1262 Dol pri Ljubljani, 080 15 56, www.jub.si

Miša Hrovat, Služba za odnose z javnostmi, E: misa@maga.si, T: 01 36 18 095, M: 041 619 616

Podatki zapisa

Datum:
15 septembra, 2015

Avtor:
Energetik

Kategorija:Komentiranje ni na voljo.

Ads