Slovenska strokovna revija instalaterjev-energetikov

JUB Predstavlja novi Jupol classic z izboljšano formulo

JUB tudi letos navdušuje z novostmi iz svojega prodajnega programa. Tako trgu že letošnjo pomlad predstavlja izboljšano in izdatnejšo pokrivno belo barvo Jupol Classic, s katero boste lahko odslej prebarvali kar do petine več zidnih površin!

Na podlagi analize trga in uporabnikov notranje zidne barve Jupol Classic smo se z novo formulo približali običajnemu načinu uporabe izdelka. V ta namen smo pri razvoju nove formule dali velik poudarek tudi redčenju barve z vodo. Tako lahko izboljšano barvo Jupol Classic odslej redčite s 15 odstotki vode, z manjšo količino izdatnejše barve pa odslej prepleskate še več notranjih zidnih površin. Nanašanje barve bo enostavnejše in brez vidnih sledov valjčka, barva z izboljšanim barvnim filmom pa bo stenam zagotovila finejšo strukturo in lepši videz, kar bodo uporabniki še posebej cenili. Beli Jupol Classic je primeren tudi za pripravo različnih barvnih odtenkov, ki vas bodo letos razveseljevali v vašem domu.

Jupol Classic je notranja zidna barva, ki ji uporabniki zaupajo že več kot 40 let. To disperzijsko barvo danes kupi kar sedem od desetih kupcev, letno pa z Jupol barvami pobarvamo kar 200 milijonov kvadratnih metrov stenskih površin. 15-litrska embalaža zadošča za barvanje do 100 kvadratnih metrov stenskih površin.

Prednosti Jupol Classic z izboljšano formulo:

  • večja izdatnost barve:  15 l barve odslej za do100 m² zidnih površin
  • do 20 % več prebarvane površine
  • izboljšana pokrivnost barvanja
  • lažje nanašanje barve
  • z novim barvnim filmom lepši videz prebarvanih površin.
[divider top=”0″]

Družina notranjih zidnih barv Jupol je pri nas najbolj poznana in zaupanja vredna blagovna znamka. Potrošniki barve Jupol že pet let zapored nagrajujejo s priznanjem ‘Trusted Brand‘. Jupol Junior, barve za otroške sobe, so si z izpolnjevanjem visokih okoljskih zahtev v letu 2011 prislužile znak ‘okoljska marjetica‘ (Ecolabel). Z nagrado ‘Okolju prijazno podjetje‘ JUB hkrati izkazuje svojo in visoko osveščenost pri zmanjševanju obremenjevanja zraka, vode in tal.

Družba JUB iz Dola pri Ljubljani je najstarejši proizvajalec zidnih barv v Sloveniji. V svoji zavidljivi 138-letni zgodovini je pridobil zaupanje kupcev in je v svoji panogi danes med vodilnimi in uveljavljenimi podjetji na področju proizvodnje barv in ometov v jugovzhodni Evropi. Kakovostne zidne barve in toplotnoizolacijske fasadne sisteme na trgu zagotavlja tako za končne kupce kot za profesionalno uporabo. Z razvojem novih lastnih, okolju prijaznih izdelkov in storitev stremi k energijsko varčnim in trajnostnim rešitvam v gradbeništvu. JUB ima deset odvisnih družb, ki poslujejo na več kot petindvajsetih trgih, v dveh državah pa ima proizvodne obrate. V letu 2012 je JUB v Dolu pri Ljubljani oprl nov proizvodni obrat za proizvodnjo stiropora, ki ga trži pod blagovno znamko Eurotherm.

Več informacij: JUB – odnosi z javnostmi: Miša Hrovat, gsm 041 619 616, 01/36 18 095 (e-pošta: misa@maga.si ) ali Nevenka Kobal gsm 041 770 837, 01/5884 188 (e-pošta: nevenka.kobal@jub.si)

Podatki zapisa

Datum:
28 marca, 2013

Avtor:
Energetik

Kategorija:Komentiranje ni na voljo.

Ads