Slovenska strokovna revija instalaterjev-energetikov

JUB Design Studio praznuje drugi rojstni dan

Brezplačne delavnice različnih tehnik in ugodnosti za obiskovalce JUB Design Studia

 

JUB Design Studio iz Dola pri Ljubljani letos praznuje že svoj drugi rojstni dan, zato JUB tudi v oktobru pripravlja veliko zanimivih aktivnosti. Poleg brezplačnih delavnic, ki bodo potekale v popoldanskem času, bodo za obiskovalce pripravili tudi nagradno žrebanje, razstavno-prodajni salon pa so že opremili z novimi vzorci dekorativnih tehnik, ki so med kupci čedalje bolj priljubljene.

JUB Design Studio v prenovljenem prodajno- razstavnem salonu predstavlja obsežen program svojih izdelkov in storitev. Obiskovalci lahko v njem najdejo veliko kreativnih idej za vsak dom in izvirne rešitve za zaščito ter dekoracijo notranjih zidnih površin, fasadnih površin, lesa in kovine. Na posebnih izvlečenih panojih je nanesenih preko 350 barvnih odtenkov po JUB barvni karti, kar omogoča večplastno barvno kombiniranje. Predstavljeni so tudi najnovejši barvni trendi in modne barvne kombinacije.

V galeriji barv in ometov je predstavljenih prek 350 odtenkov barv in ometov po barvni karti JUB na večjih površinah, kar olajša predstavo v prostoru ter pripomore k preprostejši odločitvi glede izbora barve zaključnega fasadnega sloja. V galeriji fasadnih sistemov JUBIZOL so predstavljeni različni toplotnoizolacijski materiali kot del JUBIZOL fasadnega sistema in gradbeni detajli s poudarkom na njihovi izvedbi.

Najatraktivnejši del je dekorativni kotiček, ki vključuje predstavitve dekorativnih obdelav površin, z različnimi tehnikami nanosa pa so prikazani izdelki Marmorin (dekorativni akrilni kit), Artcolor (dekorativni gel, namenjen za slikovite in fantazijske obdelave zidnih površin v stanovanju), Decoral (mineralni omet), Jubosil antik (fasadna barva, namenjena dekorativni obdelavi fasadnih in notranjih fino ali grobo ometanih zidnih površin), Glamour (pokrivna metalik zidna barva) in šablone.

Za popolno opremo doma je v JUB Design Studiu tudi kotiček keramike s programom Hydrosol sistem, v katerem so predstavljeni izdelki in programske rešitve za hidroizolacijo teras, balkonov, vodnih zbiralnikov v zemljo vkopanih delov, sanacijo poplavljenih površin, sanacijo kopalnic, program interierja ter eksterierja pa je zaokrožen s programom za vgradnjo keramičnih ploščic.

V razstavnem salonu so na enem mestu na voljo vse informacije, ki jih obiskovalci potrebujejo za lažjo odločitev glede izbire barvnih kombinacij na fasadi ali v notranjih prostorih, hkrati pa so z nasveti na voljo arhitekti, tehnični svetovalci in prodajno osebje, ki obiskovalcem pomagajo pri izbiri ustreznih izdelkov in s tem uresničitvi idej za dom.

Urnik brezplačnih delavnic

Brezplačne delavnice dekorativnih tehnik, ki so vsebinsko in praktično prilagojene tkim. segmentu »naredi si sam«, v JUB Design Studiu izvajajo ob sredah s pričetkom ob 17. uri. Prikaz tehnik, ki jih omogočajo materiali iz linije JUB Decor, torej Glamour, ArtColor, Marmorin, Jubosil Antik in njihovih kombinacij, pušča prosto pot ustvarjanju ter domišljiji vsakemu, tudi malo manj izkušenemu domačemu mojstru. Zaradi velikega števila tehnik in njihove obsežnosti, je JUB razpisal termine po posameznih materialih. Delavnice bodo letos potekale še 17.10., 14.11. in 12.12.2012. Za več podrobnosti si poglejte JUB-ovo spletno stran www.jub.eu . Zaželena je predhodna prijava prek e-pošte: info@jub.si ali na brezplačni številki 080 15 56.

[divider top=”0″]

OPISI IZDELKOV

Marmorin

Marmorin je dekorativni akrilni kit namenjen zahtevnejšim obdelavam notranjih zidnih površin v bankah, gledališčih, hotelih, zlatarnah, slaščičarnah, kozmetičnih salonih in drugih poslovnih objektih, estetsko pa ga je možno vključiti tudi v obdelavo sten različnih stanovanjskih ambientov.

Gladkost obdelane površine, delna prosojnost in tipična struktura nanosa, ki kaže mehke ali trde, ritmične ali neurejene poteze lopatice, dajejo obdelanim ploskvam zanimiv fantazijski nadih ali podobo izbrane teksture kamna, usnja, platna ali lesa. Dodatno premazovanje obdelanih površin z Marmorin emulzijo zidni površini poveča lesk in vodoodbojnost, lažje in bolje pa jo lahko vzdržujemo in čistimo.

Jubosil Antik

Jubosil Antik je na osnovi kalijevega vodnega stekla izdelana lazurna zidna barva, namenjena dekorativni obdelavi notranjih in zunanjih zidnih površin. Zanjo značilna prosojnost in posebna tehnika nanašanja, dajeta prebarvanim površinam zanimiv – neenakomerno lisast, arhaičen in starinski izgled.

JUB Decor Glamur

JUB Decor Glamour je pokrivna metalik zidna barva na osnovi vodne disperzije polimernih veziv. Namenjena je za dekorativno obdelavo notranjih zidnih in stropnih površin, kjer želimo atraktiven ter moderen kovinski oz. metalik izgled. Barva je primerna tudi za izdelavo stenskih poslikav z JUB Decor stenskimi šablonami.

[nivo_slider source=”post” link=”image” size=”600×400″ limit=”10″ effect=”random” speed=”600″ delay=”3000″]

Podatki zapisa

Datum:
16 oktobra, 2012

Avtor:
Energetik

Kategorija:Komentiranje ni na voljo.

Ads