Slovenska strokovna revija instalaterjev-energetikov

Geberitova odličnost v obliki in funkciji

Prvovrsten dizajn in vrhunska kakovost sanitarne keramike

Geberit---kopalniška-keramika-Keramag-Xeno2V sodobni kopalnici se vsi elementi harmonično povezujejo in ustvarjajo lep prostor sprostitve. Kot pravijo v Geberitu, vodilnem inovatorju in ustvarjalcu trendov na področju sanitarne tehnike, je bistvo estetske kopalnice v tem, da se sanitarni elementi, pohištvo in keramika elegantno dopolnjujejo. Geberit je svoj nabor pametnih rešitev poleg sanitarne tehnike razširil tudi na kopalniško keramiko in pod svoje okrilje dodal vrhunsko blagovno znamko Keramag. Tako v kopalniške prostore vnaša popolno zlitje funkcionalnosti in elegance, ki z inovativnimi koncepti zadovolji še tako zahtevnega uporabnika. Visokokakovostno kopalniško keramiko Keramag odlikuje prvovrsten dizajn in prefinjene funkcije, ki olajšajo življenje. Raznolika izbira modelov umivalnikov, straniščnih školjk, bidejev in pisoarjev s posebnimi inovativnimi oblikami in materiali poskrbi za lažje čiščenje in vrhunski nivo higiene, prav tako pa vaši kopalnici doda estetsko piko na i. Keramag ponuja tudi celovite serije kopalnic, vključno s pohištvom, hkrati pa se njihovi elementi odlično skladajo z ostalimi izdelki podjetja Geberit. 

 

  Geberit kopalnica s keramiko Keramag iCon

Moderna kopalnica Geberit, kjer se sanitarni elementi, pohištvo in keramika elegantno dopolnjujejo.

 

Keramag iCon serija kopalniške keramike

Premišljeni Geberitovi elementi za shranjevanje izdelkov pod umivalnikom v kopalnico vnesejo izjemno funkcionalnost in estetiko.

 

Več informacij na www.geberit.si.

 

Oglejte si inovativne Geberitove rešitve v novem Geberitovem razstavnem salonu

Geberitove pametne rešitve si lahko ogledate in otipate v novem Geberitovem razstavnem salonu v Geberitovih poslovnih prostorih na Leskoškovi ulici 9e blizu BTC-ja. Salon lahko obiščete vsak delovni dan med 9. in 16. uro, kjer vam bodo za nasvet in priporočilo na voljo Geberitovi strokovni svetovalci. Predhodno se najavite preko telefonske številke 01/586 22 00.

Podatki zapisa

Datum:
8 marca, 2018

Avtor:
Energetik

Kategorija:Komentiranje ni na voljo.

Ads