Slovenska strokovna revija instalaterjev-energetikov

Geberit za praznično vzdušje

Geberit Monolith Plus z ambientalno osvetlitvijo

Geberit-Monolith-Plus-z-modroo-osvetlitvijo

Geberit Monolith Plus z modro osvetlitvijo

 
Praznični december je poln zabav in druženj, ki v soju luči in okraskov izžarevajo pridih čarobnosti. Če ste svoje bližnje na praznovanje povabili v udobje vašega doma, pa lahko praznično vzdušje poleg novoletnih okraskov izžareva tudi vaša kopalnica. Predstavljajte si, da vas ob obisku kopalnice očara element v soju čudovite ambientalne svetlobe. To omogoča Geberit, vodilni inovator na področju kopalniške tehnike, ki ustvarja trende na področju opremljanja kopalnic z rešitvami, ki navdušujejo. In prava zvezda sodobne kopalnice, ki bo navdušila vsakega gosta, je inovativen nadometni splakovalnik za WC-školjke Monolith Plus. Ta edinstven kopalniški element prinaša dodatne funkcije, ki spremenijo obisk kopalnice v pravo doživetje. Pozornost najprej pritegne ambientalna osvetlitev s svetlečimi diodami, na voljo v različnih barvah po vašem izboru, ki daje elementu futurističen videz in mističen čar. Vrhunsko udobje zagotavljajo še enota za odstranjevanje neprijetnih vonjav in nadzorna plošča, preprosta za čiščenje. Elegantni sanitarni element Geberit Monolith Plus je s funkcijami za udobje in dobro počutje prava izbira za vsako kopalnico, vaši gostje pa bodo ob posebni ambientalni izkušnji obisk vašega doma ohranili v prijetnem spominu.

Geberit z elementom Monolith Plus ponuja edinstven sanitarni element za WC-školjke z veliko funkcijami za udobje. Funkcija ambientalne osvetlitve s svetlečimi diodami daje kopalnici s čudovito barvno svetlobo poseben umetniški pridih. Osvetlitev ComfortLight se aktivira takoj, ko se uporabnik približa elementu Monolith Plus, tako da deluje tudi kot pomoč pri nočni orientaciji. Zaznavanje dneva in noči namreč zagotavlja, da se ambientalna osvetlitev s svetlečimi diodami vklopi le ponoči. Uporabnik lahko s pomočjo nadzorne plošče nastavi doseg zaznavanja in čas aktivacije, izbira pa lahko tudi med sedmimi različnimi barvami, ki jih lahko prilagodi glede na opremo v kopalnici in svoje trenutno razpoloženje. 

Neprijetne vonjave so preteklost

V kopalnici so najbolj nezaželene neprijetne vonjave, ki nam lahko pokvarijo večerno sproščanje ali druženje z bližnjimi, saj se pojavijo pogosto takrat, ko kopalnico uporablja več ljudi v kratkem času. Element Monolith Plus ima učinkovito enoto za odstranjevanje neprijetnih vonjav, ki se samodejno vklopi, ko se uporabnik približa sanitarnemu elementu. Ker deluje skoraj neslišno, utripajoča luč kaže, da enota trenutno deluje. Tako kot osvetlitev ComfortLight pa se tudi enota za odstranjevanje neprijetnih vonjav samodejno izklopi. Enota odstranjuje neprijetne vonjave neposredno iz WC-školjke z ventilatorskim izsesavanjem, posebni satasti keramični filter pa vonjave popolnoma nevtralizira. Filter ima zelo dolgo življenjsko dobo in ga v le nekaj preprostih korakih lahko zamenja uporabnik sam.

Elegantna nadzorna plošča

Nadzorna plošča na elementu Geberit Monolith Plus je opremljena z električnima gumboma na rahel dotik za dvokoličinsko splakovanje in z enoto za odstranjevanje neprijetnih vonjav. Za aktiviranje je potreben le nežen pritisk, saj se gumba odzoveta takoj, ko se jih na rahlo dotaknete. Uporabljata pa se tudi za programiranje funkcij za udobje. Nadzorna plošča nima robov ali vdolbin, tako da je zelo preprosta za čiščenje in izgleda zelo elegantno. Dodatna velika prednost sanitarnega elementa Geberit Monolith Plus pa je, da lahko nanj pritrdite praktično vse keramične WC školjke, ki so na voljo na tržišču in vse modele Geberit AquaClean.

Kopalnica-z-elementom-Monolith-Plus

Kopalnica z elementom Monolith Plus Futurizem in praznično vzdušje v vaši kopalnici.

Geberit-Monolith-Plus-v-beli-barvi

Geberit Monolith Plus z oranžno ambientalno osvetlitvijo

Bathroom-Monolith-Plus

Več informacij na www.geberit.si

[divider text=”Na začetek” divider_color=”#cd171c” size=”1″ margin=”10″][divider][/divider]

Podatki zapisa

Datum:
21 decembra, 2016

Avtor:
Energetik

Kategorija:Komentiranje ni na voljo.

Ads