Slovenska strokovna revija instalaterjev-energetikov

Brezčasna lepota Geberitovih novih umivalnikov

Keramika je del vsake kopalnice in jo lahko spremeni v interier, poln stila ter lepote. Posebno pozornost med kopalniško keramiko pa si zasluži umivalnik, ki je lahko sam kot kos umetnine in določa videz celotne kopalnice. S svojim brezčasnim sodobnim dizajnom nove linije umivalnikov VariForm posebej navdušuje Geberit, vodilni inovator in ustvarjalec trendov na področju sanitarne tehnike. S to novostjo predstavlja širitev nabora svojih pametnih rešitev tudi na čudovito kopalniško keramiko. Nova linija umivalnikov Geberit VariForm iz vrhunske keramike je edinstvena zaradi svoje brezmejne možnosti za individualno načrtovanje kopalnice. Njihova oblikovalska zasnova namreč nudi možnost izbire med štirimi različnimi geometrijskimi liki v raznih velikostih – krog, elipsa, oval ali pravokotnik – in nudi tri različne možnosti vgradnje – nadpultna, vgradna ali podpultna. Pri nadpultni vgradnji izstopa čudovita keramika umivalnika, podpultni umivalnik pa na pultu dopušča več prostora za kozmetiko. Nova linija umivalnikov Geberit VariForm izžareva brezčasno lepoto ne glede na obliko in vrsto vgradnje.

Kot že številni drugi Geberitovi produkti je linija umivalnikov VariForm za svojo oblikovno dovršenost prejela priznano mednarodno nagrado iFDesign Award 2018. Žirijo je še posebej prepričalo dejstvo, da umivalniki nudijo popolno svobodo pri oblikovanju in opremljanju kopalnice.

Brezčasni dizajn najnovejših nadpultnih umivalnikov Geberit VariForm v pravokotni obliki

Vsestranska oblikovna popolnost
Izgled kopalnice je v veliki meri odvisen od umivalnika, zato lahko s pravo izbiro oblike, velikosti in vgradnje, ki jo omogočajo Geberit VariForm umivalniki, popolnoma preoblikujete vašo kopalnico. Nudijo namreč brezmejne možnosti arhitekturnih rešitev. Na voljo so v različnih velikostih štirih geometrijskih oblik kroga, elipse, ovala in pravokotnika ter jih je možno vgraditi na vse načine – nadpultno, vgradno ali podpultno. Pri nadpultni vgradnji izstopa čudovita keramika umivalnika in lahko ga kombiniramo s številnimi različnimi materiali pultov, podpultni umivalnik pa na pultu dopušča več prostora za kozmetiko. Brezčasno lepoto dodatno odražajo tudi s svojimi elegantnimi ozkimi robovi po najnovejših oblikovalskih trendih. Lahko jih kombiniramo tudi z različnimi tipi armatur: stenskimi, postavljenimi na pult ali na umivalnik. Prav tako so vsi modeli ergonomsko dovršeni, saj so precej globoki in zato omogočajo dovolj prostora za udobno umivanje rok. Umivalniki so izdelani iz vrhunske keramike, ki je odporna proti površinskim poškodbam in razpokam ter se preprosto čisti.

Vrhunska keramika in oblikovna popolnost novih Geberit VariForm umivalnikov
Elegantni ozki robovi izžarevajo brezčasni dizajn in ergonomsko dovršenost, zaradi katere je umivanje rok resnično udobno. Vrhunska keramika je odporna proti površinskim poškodbam ter se preprosto čisti.

Več informacij na www.geberit.si.

Podatki zapisa

Datum:
27 junija, 2019

Avtor:
Energetik

Kategorija:Komentiranje ni na voljo.

Ads