Slovenska strokovna revija instalaterjev-energetikov

Blagovna znamka JUPOL znova prejemnica prestižnega priznanja Trusted Brand 2015

V Cankarjevem domu so sredi maja že 9. leto zapovrstjo najbolj zaupanja vrednim blagovnim znamkam podelili plakete Trusted Brand 2015. V kategorijibarve za dom so slovenski potrošniki za zmagovalko znova proglasili blagovno znamko JUPOL, družba JUB pa je prestižno priznanje prejela že osmo leto zapored.

unnamed (2)

Družina notranjih barv JUPOL vključuje pestro paleto kakovostnih in uporabniku prijaznih barv, ki jih JUB proizvaja doma in uspešno trži tudi drugod po Evropi. Vse barve so zdravju in okolju prijazne ter  izdelane na vodni osnovi, tako da so obenem enostavne za uporabo in vzdrževanje. Najbolj prepoznaven pri nas je JUPOL Classic, ki mu slovenski kupci zaupajo že od leta 1969, ime JUPOL pa so že v sedemdesetih letih privzeli tudi kot generično ime za notranjo zidno barvo. Z okoljsko marjetico na embalaži se ponašajo barve za otroške sobe JUPOL Junior, ki jih v pastelnih odtenkih po potrebi dopolnjujejo že pripravljene notranje barve JUPOL Trend. V družini so med potrošniki dobro prepoznavne tudi barve JUPOL Gold, ki jih lahko niansirate v več kot 10.000 barvnih odtenkih, ter  barve JUPOL Strong, ki so idealne za tiste zidne površine, ki so bolj izpostavljene mehanskim poškodbam in madežem. V družbi JUB so za posebne želje in potrebe uporabnikov razvili še visoko prekrivno barvo JUPOL Brilliant, barvo za blokiranje madeževJUPOL Block ter JUPOL Citro za zaščito zidov pred plesnijo.

Eno največjih evropskih in svetovnih raziskav Trusted Brand med bralci revije Reader’s Digest izvajajo že od leta 2000, Slovenija pa se je s svojimi blagovnimi znamkami vanjo vključila v letu 2007. Potrošniki so letos ocenjevali izdelke in storitve v 32 kategorijah, s pečatom zaupanja Trusted Brand pa bodo potrošnikom kot vodilo za dober nakup še naprej opremljeni tudi izdelki iz družine JUPOL.

TRUSTED-BRAND-2015-(JUPOL,-Dragan-Stajić,-JUB-H-d.d

Ugledno nagrado Trusted Brand 2015 za blagovno znamko JUPOL je 14. maja v Cankarjevem domu prevzel Dragan Stajić, podpredsednik uprave JUB-H d.d, v imenu Reader’s Digest Slovenija in Mladinske knjige pa sta mu priznanje podelila odgovorna urednica revije Lidija Petek in vodja Reader’s Digest Slovenija Daniel Škraba. (foto: arhiv MKZ)

Dragan-Stajić,-JUB-H-d.d.

TRUSTED-BRAND-2015-(dobitniki-priznanj)

 

Podatki zapisa

Datum:
26 maja, 2015

Avtor:
Energetik

Kategorija:Komentiranje ni na voljo.

Ads