Slovenska strokovna revija instalaterjev-energetikov

Z Geberitom do urejene kopalnice

Trend: Estetika in funkcionalnost kopalniškega pohištva

Geberitova-kopalnica-z-lesom_2Pri sodobnih kopalnicah je poleg estetike prostora in udobja ključna tudi funkcionalnost. Sanitarne elemente naj elegantno dopolnjuje moderno in praktično pohištvo, pravijo v Geberitu, vodilnem inovatorju in ustvarjalcu trendov na področju sanitarne tehnike. Po zadnji Geberitovi raziskavi namreč družina z dvema otrokoma v kopalnici povprečno shranjuje kar 10 brisač, 24 izdelkov za osebno higieno, 42 kosov kozmetike, več čistilnih sredstev, 12 zvitkov toaletnega papirja in še kaj. To je skupaj več kot 90 izdelkov, ki morajo imeti svoj prostor v pogosto že tako majhni kopalnici. Veliko kozmetike in raznih higienskih pripomočkov pa lahko na vidnih mestih ustvarja vtis neurejenosti, zato poskrbite za dovolj zaprtega odlagalnega prostora. Geberit v svojem asortimanu pametnih rešitev poleg sanitarne tehnike ponuja tudi pohištvene elemente za umivalnik, ki so estetsko dovršeni in nudijo veliko prostora za shranjevanje in organizacijo vaše kopalnice. Premišljeno Geberitovo pohištvo, kot so predali pod ali ob umivalniku, z ločenimi manjšimi predeli omogočajo resnično pregledno shranjevanje. Dizajn in posebni materiali pohištva pa so estetska pika na i. Izberite za kopalnico sicer neobičajne, a izjemno trendi lesene materiale, ki lepo dopolnjujejo belo keramiko.

Urejena kozmetika

Velika zbirka različnih stekleničk na vidnem mestu v kopalnico vnaša vtis neurejenosti. Poskrbite za dovolj zaprtega odlagalnega prostora za vašo kozmetiko in na odprtih policah shranjujte samo tisto, kar res morate imeti pri roki. Sanitarni element Geberit Monolith za umivalnike je odlična izbira za urejenost kopalnice, saj ima ob strani na levi ali desni strani skrit izvlečni element za kozmetične izdelke. V majhne predalčke lahko organizirano shranite vse potrebščine in poskrbite, da so očem skrite, hkrati pa hitro dostopne, če jih uporabljate dnevno. Ker je element primeren tako za stoječe kot tudi stenske armature, vam omogoča veliko mero svobode pri oblikovanju kopalnice. Z izbirnim dvojnim držalom za brisače pa omogoča še večjo funkcionalnost. Eden izmed Geberitovih elementov, ki popolno združuje estetiko in funkcionalnost, je tudi Citterio element s predali in policami pod ali ob umivalniku, ki mu lesena površina daje moderen in hkrati domač pridih.

Sanitarni-element-Geberit-Monolith-za-umivalnike

Sanitarni element Geberit Monolith za umivalnike
S skritim izvlečnim elementom na levi ali desni strani omogoča organizirano shranjevanje kozmetičnih izdelkov.

Geberit-pohištvo-pod-umivalnikom-z-uporabnimi-predali

Geberit pohištvo pod umivalnikom z uporabnimi predali
Premišljeni Geberitovi elementi za shranjevanje izdelkov pod umivalnikom v kopalnico vnesejo izjemno funkcionalnost in estetiko.

Več informacij na www.geberit.si.

Oglejte si inovativne Geberitove rešitve v novem Geberitovem razstavnem salonu

Geberitove pametne rešitve si lahko ogledate in otipate v novem Geberitovem razstavnem salonu v Geberitovih poslovnih prostorih na Leskoškovi ulici 9e blizu BTC-ja. Salon lahko obiščete vsak delovni dan med 9. in 16. uro, kjer vam bodo za nasvet in priporočilo na voljo Geberitovi strokovni svetovalci. Predhodno se najavite preko telefonske številke 01/586 22 00.

Podatki zapisa

Datum:
27 januarja, 2018

Avtor:
Energetik

Kategorija:Komentiranje ni na voljo.

Ads