Slovenska strokovna revija instalaterjev-energetikov

Spremenite kopalnico v welness

Želite vaš ritual prhanja ponesti v nove dimenzije sproščanja? Z novo talno pršno ploščo Geberit Setaplano bo prhanje postalo nekaj posebnega, ob tem pa se boste počutili kot v elegantnem spaju.

Elegantna in osvežujoča prha z novo pršno ploščo Geberit Setaplano

 

Prhanje je del naše vsakdanje rutine, v sodobni kopalnici pa je postalo tudi pomemben sprostitveni ritual. Voda nas sprošča, neguje in poživlja ter ima velik vpliv na naše življenje, saj smo ljudje v približno 70 odstotkih sestavljeni iz vode. V poletni vročini je še posebej prijetna hladna prha, ki nas osveži in napolni z energijo. Geberit, vodilni inovator na področju sanitarne tehnike, se zaveda, kako je poleg higiene pomemben tudi dizajn, zato ponuja elegantne rešitve za breznivojske pršne prostore, ki predstavljajo enega največjih trendov v moderni kopalnici. Prav posebno doživetje Geberit sedaj nudi z inovacijo – novo površino za prhanje Geberit Setaplano. Talna pršna plošča je preprosta in elegantna, tako da olepša vsako kopalnico, poleg tega zaradi enakega nivoja s tlemi omogoča popolno svobodo pri opremljanju. Očarala vas bo na prvi pogled in na prvi dotik. Narejena je namreč iz posebne mineralne mase, zaradi katere je površina svilnato mehka in protizdrsna. Hkrati pa je izjemno higienična, saj zelo odporna površina brez por in robov omogoča enostavno čiščenje, poseben lovilec las pa poskrbi, da je zamašitev odtoka le še preteklost. S pomočjo Geberitove pametne rešitve se med tuširanjem lahko počutite kot v prestižnem spaju ali kot v elegantnem bungalovu na rajskem otoku.

Novo pršno ploščo Geberit Setaplano si lahko ogledate in otipate v novem Geberitovem razstavnem salonu v Geberitovih poslovnih prostorih na Leskoškovi ulici 9e blizu BTC-ja. Salon lahko obiščete vsak delovni dan med 9. in 16. uro, kjer vam bodo za nasvet in priporočilo na voljo Geberitovi strokovni svetovalci. Predhodno se najavite preko telefonske številke 01/586 22 00.

 

Podatki zapisa

Datum:
21 julija, 2017

Avtor:
Energetik

Kategorija:Komentiranje ni na voljo.

Ads