Slovenska strokovna revija instalaterjev-energetikov

Predstavitev novosti v Geberitovem prodajnem programu na sejmu Dom

Tudi letos je Geberit, vodilni inovator in ustvarjalec trendov na področju sanitarne tehnike, na sejmu Dom predstavil novosti v svojem prodajnem programu. Na največji specializirani mednarodni sejemski predstavitvi graditeljstva v Sloveniji je Geberit predstavil pametne rešitve, ki izboljšajo kakovost vašega življenja ter najnovejše izdelke in inovacije, ki bodo krojile prihodnost kopalnic.

Serija Geberit Acanto se prilagaja vašemu slogu

Inovacija, ki je med udeleženci sejma pritegnila največ pozornosti je oblikovalska serija Geberit Acanto. To je izjemno individualna in vsestransko modularna serija kopalniškega pohištva in keramike s praktično dodano vrednostjo: izdelke serije Acanto so namreč tekom razvoja preizkušali dejanski uporabniki, zato je serija Acanto oblikovana z osrednjim ciljem preproste uporabe in izpolnjevanja vaših vsakodnevnih potreb. Geberit Acanto je ena izmed serij kopalniške opreme, ki v ospredje postavlja najvišji nivo udobja s širokim naborom elementov, kar omogoča različne kombinacije za oblikovanje kopalnice po vaši meri.

Aktivirne tipke Geberit s širokim naborom možnosti

Veliko navdušenja udeležencev sejma so požele tudi nove aktivirne tipke za splakovanje straniščne školjke, ki s pridihom sveže estetike vsako kopalnico preoblikujejo v moderen in atraktiven prostor. Aktivirne tipke so skladne tudi s sodobnim trendom, ki privzdiguje individualizirano in s seboj prinaša več zahtev po širšem naboru oblikovalskih možnosti. To pomeni, da morajo biti nianse, v katere odenemo prostore, dobro premišljene. Aktivirne tipke Sigma21 in Sigma50 v novih trendovskih kovinskih barvah (medenina, kromirana, rdeče zlato ali črni krom) ter aktivirne tipke Sigma20 in Sigma30 v novi preobleki (»tone in tone«) lahko v kopalnici naredijo majhno, a opazno spremembo. Aktivirne tipke Sigma21 in Sigma50 so odslej lahko odete tudi v nove materiale – črni oreh, skrilavec ali videz betona.

Zmagovalka med pršnimi kanaletami: Geberit CleanLine80

Na sejmu Dom so bile ob bok aktivirnim tipkam postavljene nove pršne kanalete CleanLine80, ki sedaj niso na voljo le kot nerjavno jeklo, temveč tudi v barvi šampanjca ali črni krom – za več možnosti kombiniranja brez kompromisa v funkcionalnosti. Geberit CleanLine je pršna kanaleta, ki uvaja nove poti pri odvajanju vode iz prhe. Vode v odtok ne usmerja nevidno, temveč s pomočjo elegantnega zbirnega profila, ki preprečuje, da bi se v skritih kotičkih nabirala umazanija ali se ustvarjal neprijeten vonj. Profil samo obrišemo in že je čista cela prha.

Geberitove inovacije za celostne rešitve

Novost, ki sicer ni bila razstavljena na sejmu Dom, vendar si zasluži pozornost, je pršna kad Geberit Sestra iz masivnega materiala, ki je na videz precej podobna granitni plošči. Njena površina je prijetna na dotik, v odtoku pa je integrirano tudi sito za lažje čiščenje in vzdrževanje. Pršna kad Geberit Sestra je na voljo v praktično vseh dimenzijah in v treh barvah – beli, kamnito sivi ali v barvi grafita.

Brezčasna lepota pa je skrita v kopalniškem pohištvu Geberit VariForm in Geberit Selnova Square. Umirjen oblikovalski pridih omaric daje celoti videz lahkotnosti in se popolnoma prilega tankemu in modernemu dizajnu umivalnikov VariForm. Klasični dizajn nove serije Geberit Selnova Square pa je tako raznolik, da se harmonično zlije z vsako kopalnico.

Več informacij na www.geberit.si.

Podatki zapisa

Datum:
3 aprila, 2020

Avtor:
Energetik

Kategorija:Komentiranje ni na voljo.

Ads