Slovenska strokovna revija instalaterjev-energetikov

Nova dimenzija higiene

KOLO Rimfree® – revolucija brez roba

 
Doma se najbolje počutimo v pospravljenem in čistem stanovanju, a čiščenje je lahko zamudno, časa pa nam danes velikokrat primanjkuje. Še posebej kopalnica nam lahko predstavlja izziv, ki bi se mu najraje izognili, saj vsi skriti kotički in mikrobi, ki se v njih nalagajo, nalogo še dodatno otežijo. Eden najbolj problematičnih elementov je straniščna školjka, saj se pod robom školjke nabira ogromno očesu skritih in težko dosegljivih mikrobov. Geberit kot vodilni proizvajalec sanitarne tehnike rešuje problem higiene z genialno rešitvijo, ki popolnoma odpravlja vse notranje robove – revolucionarna straniščna školjka KOLO Rimfree®. Rimfree® namreč pomeni brez notranjega roba, pod katerim se pri običajnih školjkah sicer nabirajo umazanija, mikrobi in vodni kamen. Brez roba pomeni brez skrite umazanije in lažje čiščenje. Skrivnost čistoče pa je tudi v posebni glazuri Reflex, ki poskrbi za bolj gladko površino keramike edinstvene KOLO školjke, na kateri se umazanija težje zadržuje. WC školjke KOLO Rimfree® v kopalnico poleg genialne rešitve za higieno in zdravje prinašajo tudi edinstven minimalističen dizajn, ki je na voljo v različnih stilih, za vsako kopalnico. Zaradi majhne porabe vode za splakovanje pa je tehnologija Rimfree® tudi okolju prijazna. Za še dodatno čistočo pa aktivirne tipke Geberit Sigma omogočajo vgradnjo posebnega okvirja za vstavljanje čistilne tablete, ki se pod gladino vode počasi raztaplja in zagotavlja higieno WC školjke ter svež vonj ob vsakem splakovanju. Geberit omogoča popolno in čisto genialnost za vsako kopalnico!

KOLO-Rimfree-Traffic-kopalnica-1

Kopalnica s straniščno školjko Kolo Rimfree

Straniščne školjke KOLO z inovativno tehnologijo Rimfree® so patentirana rešitev za enostavno vzdrževanje higiene in boljšo kakovost življenja. Inovacija Rimfree® predstavlja revolucijo v kopalniški keramiki, saj popolnoma odpravlja vse notranje robove, torej elemente, na katerih se lahko kopičijo mikrobi in ki lahko ovirajo čiščenje straniščne školjke. Vaše čiščenje kopalnice bo občutno enostavnejše, saj bistveno skrajša čas čiščenja, hkrati pa ohranja visoko raven higiene. Rimfree® je tudi okolju in denarnici prijazna rešitev, saj je poraba čistilnih sredstev manjša kot pri čiščenju običajne školjke, za splakovanje pa porabi manj vode. Posebno oblikovan razdelilnik vode poskrbi, da splakovanje poteka pod višjim pritiskom kot pri običajni WC-školjki in je zato zelo učinkovito. Pri tem pa ste lahko brez skrbi, saj voda zaradi premišljene oblike kljub temu ne škropi izven školjke.

Čistoča in svežina za več tednov – predal za vnos čistilnih tablet

Geberit poskrbi za brezhibno higieno tudi z drugimi pametnimi rešitvami, kot so aktivirne tipke za splakovanje, ki imajo v notranjosti skrit posebni predal za vstavljanje čistilne tablete. To funkcijo zagotavljanja dolgoročne higiene omogočajo aktivirne tipke Sigma za podometne splakovalnike, v katere lahko predal za vnos čistilne tablete vgradite kadarkoli si želite, tudi naknadno po vgradnji tipke. Postopek vstavljanja tablete je čisto enostaven: nagnite aktivirno tipko Geberit, vstavite čistilno tabletko v predal in jo zaprite. Predal zadrži čistilno tableto v položaju pod gladino vode, kjer se počasi raztaplja in zagotavlja higieno WC školjke in svež vonj ob vsakem splakovanju. Tako preprosto si zagotovite več tednov trajajočo čistočo in svežino, brez nepotrebnega drgnjenja in čistil.

Gladka površina, manj umazanije

Revolucionarne straniščne školjke KOLO Rimfree® brez roba znatno zvišajo nivo higiene v vaši kopalnici, povišate pa ga lahko še dodatno z izbiro posebne glazure Reflex, ki poskrbi za še gladkejšo površino, na kateri se umazanija težje zadržuje. Običajna keramika je sicer na videz zelo gladka, vendar ima pod drobnogledom na površini veliko majhnih izboklin in vdolbin, v katere se čez čas nakopiči umazanija ter vodni kamen, ki otežujeta čiščenje. Z glazuro Reflex pa je površina popolnoma gladka in se nanjo ne prijema umazanija, čiščenje pa je zato preprosto in hitro. Pravzaprav je tako čiščenje potrebno manj pogosto, kar vam dopušča, da dragoceni čas preživite na prijetnejši način.

Sigma40-actuator-plate-open_cleaning-tab-2

Predal za vnos čistilnih tablet 
Zagotavlja higieno WC školjke in svež vonj ob vsakem splakovanju.

Rimfree_2

 WC-školjka Kolo Rimfree®
Školjka brez roba, kjer ni prostora za mikrobe in umazanijo – preprosto čiščenje brez agresivnih čistil.

Več informacij na www.geberit.si

[divider text=”Na začetek” divider_color=”#cd171c” size=”1″ margin=”10″][divider][/divider]

Globalno podjetje Geberit je vodilno v Evropi na področju sanitarnih proizvodov. Geberit posluje kot povezana skupina in je zelo močno prisoten v večini evropskih držav, kjer zagotavlja edinstveno dodano vrednost na področju sanitarne tehnologije in kopalniške keramike.Proizvodna mreža obsega 35 proizvodnih obratov, od tega 6 na drugih celinah. Sedež skupine je v kraju Rapperswil-Jona v Švici. Geberit ima več kot 12.000 zaposlenih v več kot 40 državah in je v letu 2016 ustvaril neto prodajo v višini 2,8 milijarde CHF. Delnice podjetja Geberit kotirajo na švicarski borzi SIX; od leta 2012 je delnica podjetja Geberit vključena v SMI (švicarski tržni indeks).

Podatki zapisa

Datum:
1 februarja, 2017

Avtor:
Energetik

Kategorija:Komentiranje ni na voljo.

Ads