Slovenska strokovna revija instalaterjev-energetikov

Zagotovite si svojo energetsko rešitev na ključ in v jesen stopite brezskrbno

Popolna samooskrba po akcijskih cenah

Si predstavljate, da bi postali popolnoma samooskrbni? To ni zgolj vizija ali neuresničljiva želja, temveč realna možnost, ki jo ponujajo pri podjetju Viessmann. Lastna proizvodnja električne energije, ki poskrbi tudi za delovanje ogrevalnega sistema. Preverite, o čem govorimo.

Energetska rešitev na ključ na enem mestu

Storitev, ki jo ponujajo pri podjetju Viessmann Slovenija, Energetska rešitev na ključ, je nastala kot odgovor na vse hitrejši tempo življenja in veliko konkurenco na področju ogrevalnih sistemov, ki pri končnemu uporabniku povzročijo nejevoljo in zmedenost. V podjetju se namreč zavedajo pomembnosti pravilne izbire ogrevalnega sistema, saj bo le-ta za topel dom skrbel več deset let.
Energetska rešitev na ključ končnemu uporabniku ponuja vse, kar potrebuje – ogrevalni sistem (toplotno črpalko), s katerim se bodo stroški ogrevanja znižali tudi do 75 %, fotovoltaiko, s pomočjo katere boste lahko proizvedli električno energijo za lastne potrebe in tako postali popolnoma samooskrbni in neodvisni od vedno višjih cen na trgu in seveda montažo. Storitev vključuje tudi svetovanje in ogled objekta.

Lastna električna energija, ki bo poskrbela tudi za topel dom

Hitro, idealno in enostavno rešitev ogrevanja doma, ki bo ugodila vsem zahtevam po stroškovno ugodnem in udobnem ogrevanju doma, sestavljajo vrhunsko dovršene in sistemsko usklajene komponente.

Pri podjetju Viessmann so tako pripravili dva paketa, ki vključujeta toplotno črpalko, fotovoltaiko in montažo. Viessmann toplotne črpalke Vitocal, ki so vključene v paket, so cenovno ugodna alternativa za novogradnje in posodabljanje ogrevalnih sistemov. Odlikujejo jih vrhunska kakovost, sodoben ter brezčasen dizajn – Made in Germany, nizki obratovalni stroški in visok izkoristek COP. Z Viessmann toplotno črpalko lahko stroške ogrevanja tako znižate za več kot 50 %, v kombinaciji s fotonapetosnimi moduli Vitovolt, ki se namestijo na streho vašega doma, pa boste postali samooskrbni z električno energijo. Le-ti bodo namreč poskrbeli tudi za delovanje toplotne črpalke Vitocal. Električna energija bo namreč proizvajana s pomočjo sonca, lahko pa jo porabite v celoti, ali pa presežke pošljete v električno omrežje in jo uporabite takrat, ko proizvodnja ni zadostna oziroma iz različnih vzrokov ni mogoča.
Ker pri podjetju zaupajo v svoje produkte vam na vse sistemske komponente fotonapetostne naprave nudijo kar 10 letno jamstvo in garantirajo, da imajo fotonapetostni moduli po 25 letih delovanja še vedno 80 % izkoristek.

Več o paketih in akcijah, ki so jih pripravili za vas si lahko ogledate na njihovi spletni strani oziroma s klikom na TUKAJ.

 

Podatki zapisa

Datum:
3 avgusta, 2018

Avtor:
Energetik

Kategorija:Komentiranje ni na voljo.

Ads