Slovenska strokovna revija instalaterjev-energetikov

Začenja se Mesec dodatnih prihrankov v Centru energetskih rešitev: brezplačno energetsko svetovanje in kuponi ugodnosti

Oktobra v Centru energetskih rešitev (CER) neodvisni energetski svetovalec Simon Brlek brezplačno svetuje vsem, ki želijo znižati stroške za energijo. Individualen termin si lahko zainteresirani zagotovijo s prijavo na info@cer-slo.si. Partnerji CER Petrol, Jelovica, Knauf Insulation in JUB udeležencem svetovanja ponujajo posebne kupone ugodnosti.

energetski-svetovalec-Simon-Brlek

Je vaša hiša energetska zapravljivka?

Kaj je potrebno v hiši najprej zamenjati, da bi znižali račune za energijo? Kateri energent za ogrevanje je najcenejši? Koliko energije se izgubi skozi stara okna ali slabo izolirane stene? Večina ljudi ključne informacije o energetski obnovi doma išče na spletu. Ta ponuja malo morje vsebine, a v resnici bolj malo kvalitetnih odgovorov. Vsaka hiša ali stanovanje imata namreč edinstvene značilnosti. Univerzalni odgovor na vprašanje, kako prihraniti energijo in s tem privarčevati, enostavno ne obstaja.

V mesecu oktobru zato CER vabi na individualen posvet z neodvisnim energetskim svetovalcem Simonom Brlekom. Obiskovalci mu lahko v živo predstavijo svoj problem oziroma vprašanje, svetovalec pa bo nato na njihovem konkretnem primeru predlagal strokovno, kakovostno in stroškovno najbolj učinkovito rešitev. Prijave za individualen termin s svetovalcem so mogoče na info@cer-slo.si.

Kuponi ugodnosti za cenejšo energetsko prenovo doma

Poleg strokovne rešitve na enem mestu, v ljubljanskem Centru energetskih rešitev udeleženci energetskega svetovanja prejmejo še dodatne ugodnosti. Podjetja Petrol, Jelovica, Knauf Insulation in JUB so pripravila posebne akcijske kupone:

  • Popust na ogrevalne toplotne črpalke, sanitarne toplotne črpalke in peči na lesno biomaso v Petrolovi ponudbi.
  • Akcijske ugodnosti pri nakupu energijsko varčnih lesenih in les-alu oken Jelovica.
  • Do 7 % popust na izolacijske materiale Knauf Insulation.
  • Brezplačno barvno študijo fasade v vrednosti 48,80 evrov, ki jo podarja JUB.
  • Več informacij o akciji in dogodkih v CER:http://cer-slo.si/napovednik/100-energetsko-svetovanje-prihranki

Več o energetskem svetovalcu Simonu Brleku

Simon Brlek je zdravnik za energetske probleme. Je inženir strojništva, ki se že vrsto let ukvarja  predvsem z energetskim svetovanjem, s pripravo vlog za subvencije Eko sklada in energetskimi izračuni po metodi PHPP (Passiv-Haus-Projektirungs-Paket), ki so zahtevani s strani Eko sklada. Sodeluje pri energetskih pregledih javnih objektov, zasebnih poslovnih objektov in stanovanjskih hiš ter nadzoruje gradnje energijsko učinkovitih zgradb. Lani je pridobil tudi licenco za izdelavo energetskih izkaznic. Skupaj z ženo in tremi otroci živi v Mekinjah nad Stično, in sicer v hiši, ki je bila leta 2007 na natečaju »Moj dom« razglašena za energetsko najbolj učinkovito enostanovanjsko hišo v Sloveniji.

Več o CER – Center energetskih rešitev

V ljubljanskem BTC-ju, na 1.192m2 razstavno prodajnih površin Centra energetskih rešitev so združeni vodilni ponudniki rešitev za doseganje energijske učinkovitosti objektov. Poglavitna prednost centra je, da kupec na enem mestu najde vse od izolacijskih materialov (fasade, strehe, tal), energijsko varčna okna in vhodna vrata, ogrevalnih in hladilnih sistemov do energentov. Skupni imenovalec celovite ponudbe je energijska varčnost, prihranek energije, zdravo bivanje in  okoljevarstvo. CER tudi stičišče izobraževanj, posvetov, svetovanj in drugih dogodkov za različne javnosti z namenom osveščanja o pomenu energetske varčnosti stavb.

www.cer-slo.si, BTC – Dvorana 2 jug, Šmartinska 152, 1000 Ljubljana

 

Spremljajte nas:

Facebook: https://www.facebook.com/CenterEnergetskihResitev

Twitter: https://twitter.com/CERenergetika

YouTube: https://www.youtube.com/user/cerslo/feed

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/cer—center-energetskih-re-itev

Podatki zapisa

Datum:
6 oktobra, 2014

Avtor:
Energetik

Kategorija:

Tagi:Komentiranje ni na voljo.

Ads