Slovenska strokovna revija instalaterjev-energetikov

Unicommerce slovenskemu trgu že predstavlja novosti iz programa vrtnega ročnega orodja Fiskars za leto 2013

[nivo_slider source=”post” link=”image” size=”650×400″ limit=”10″ effect=”random” speed=”600″ delay=”3000″]

Vrhunsko ročno vrtno orodje finske blagovne znamke FISKARS bo navdušilo uporabnike z novimi, inovativnimi in oblikovno dovršenimi izdelki.

Nova Fiskars vrtna orodja bodo velikim in tudi malim mojstrom vrtnarjenja zagotovo olajšala delo na vrtu. Težja opravila bo odslej mogoče opraviti brez napora, napetosti in utrujenosti, saj v Fiskarsu menijo, da je tudi najpreprostejše stvari na vrtu mogoče narediti hitreje in bolje. Fiskars je za svoje novitete ter enostavne in uporabne rešitve prejel tudi več prestižnih nagrad ‘red dot’, zato bodo izdelki, ki jih letos predstavlja na evropskemu trgu, zagotovo razveselili marsikaterega uporabnika.

 

Fiskars je ena najstarejših evropskih blagovnih znamk, saj njeni začetki segajo že v leto 1649. Vrtno orodje je izdelano iz lahkih in trpežnih materialov z dodatkom naravne plute, odlikuje pa jih zlasti ergonomska oblika, odlična kakovost in dovršen dizajn. Orodje je idealno za uporabo na vrtovih, vrtičkih, zelenicah in balkonih- v vseh letnih časih. Paleto orodij, ki je nadvse primerna tudi za začetnike, sestavljajo obrezovalne škarje, klešče , lopate, grablje, kultivatorji, vilice za plevel in motike.

 Vrtnarjenje prinaša nove izzive.

Slovenski uporabniki že dobro poznajo Fiskars ročno vrtno orodje za obrezovanje, kleščenje, sekanje in žaganje. Marsikdo na vrtu vneto uporablja njihovo ročno kosilnico ter odstranjevalec plevela. Fiskars je pri nas najbolj poznan po svojih vrhunskih sekirah, vrtnih škarjah in obrezovalnih kleščah, pa tudi po žagah, nožih, brusih in škarjah za živo mejo. Tudi brez lopat, grabelj in vil na vrtu ne bo šlo, za nujna opravila pa je vedno na voljo še paleta nastavkov, ki jih zlahka menjate na ročajih in držalih. Med letošnje novosti sodijo še čistilec žlebov, cvetlične grablje in tri odlične, večnamenske metle.

 

Fiskars Quantum™ izdelke odlikujejo oblikovno dovršeni ročaji z oblogo iz plute, ki nudi uporabniku kar najboljši oprijem. Pluta je namreč lahka, mehka, udobna, vodoodporna in nudi odlično toplotno izolacijo ter je odporna na udarce.

Fiskars SmartFit™ škarje se rokam prilagodijo kot rokavice. Pri tem ni pomembno, ali ste levičarji ali desničarji in kako velike so vaše dlani. Udobni in  izboljšani ročaji zagotavljajo dober oprijem ter se prilegajo vsem tipom rok. Škarje odlikuje ‘pametna’ nastavljiva rezalna odprtina, da boste z njimi zlahka opravili še tako zahtevno nalogo na vrtu.

 

Fiskars SingleStep™ družina združuje štiri nova kakovostna rezalna orodja; dvoje ukrivljenih klešč za rezanje debelega svežega lesa, ukrivljene obrezovalne klešče za suh les in škarje za živo mejo.

 

 

 

 

 

 

Fiskars QuikFit™ vas s svojo paleto zamenljivih nastavkov že vabi k raznolikim opravilom na vrtu. Na univerzalne ročaje se prilegajo nove metle, rezalnik vej, čistilec žlebov, cvetlične grablje, triroge motike in drugi uporabni ročni kultivatorji. Pri nekaterih nastavkih boste potrebovali teleskopske ročaje, ki vam bodo olajšali delo na višini.

 

 

Moj prvi Fiskars® je vrtno orodje, ki so ga Finci razvili po  dveletnem opazovanju otrok pri delu na vrtu. Tako so nastala orodja zanimivih oblik, velikosti in barv.

Pestro paleto barvitih orodij za vse letne čase bodo otroci koristno uporabili za svoje ‘kreativno’ raziskovanje vrta.

Moj prvi Fiskars® orodja nosijo oznako CE, kar potrjuje, da so izdelana v skladu s predpisi Evropske Unije.

 

Družba Unicommerce je s poslanstvom trajnejšega sožitja otrok z naravo v sodelovanju s programom Ekošola ustvarila didaktični priročnik Zeliščarski vrtnarski dnevnik, ki ga bodo v okviru izvedbe programa ‘šolska vrtilnica’ v letu 2013 uporabljali učitelji, vzgojitelji in mentorji v šolah in vrtcih.

Otroci bodo vsak mesec svoja spoznanja z opisi opravljenih del ter fotografijami pridno beležili v priročnik, ki bo tako pripovedoval zgodbo o rasti, negi, obrezovanju ter shranjevanju zelišč v posamezni slovenski regiji. Najboljše šole in vrtce bodo tudi nagradili z otroškim Fiskars vrtnim orodjem, ki ga bodo zagotovo veseli vsi mali nadebudni vrtnarski mojstri.

 

Blagovno znamko Fiskars v Sloveniji zastopa podjetje Unicommerce, d. o. o. s sedežem v Logatcu, ki na slovenskem trgu že več kot 20 let skrbi za prodajo izdelkov blagovnih znamk STIHL in VIKING.

[divider top=”1″]

Izdelke FISKARS trgu Unicommerce ponuja preko trgovskih mrež s specializiranimi oddelki za vrt, dobro založenih vrtnarskih centrov ter maloprodajne mreže pooblaščenih in strokovno usposobljenih trgovcev Stihl s servisom. Za več informacij poglejte na www.unicommerce.si

Pripravila: Miša Hrovat, agencija Maga, T: 01/ 36 18 095, M: 041 619 616, E: misa@maga.si

    

 

Podatki zapisa

Datum:
21 februarja, 2013

Avtor:
Energetik

Kategorija:Komentiranje ni na voljo.

Ads