Slovenska strokovna revija instalaterjev-energetikov

Spoštovani 

Smo tik pred velikim pokom in množičnim prodorom vozil na alternativne pogone na globalno in slovensko tržišče. Čas je torej za strokovni posvet in pregled aktualnega stanja ter konkretnih načrtov za prihodnost. V Centru energetskih rešitev zato v sredo, 17. decembra ob 11. uri organiziramo brezplačen dogodek z naslovom ‘Alternativna mobilnost: kje smo in kam gremo?’, na katerem bo možno tudi testiranje vozil. Ker verjamemo, da je informacija zanimiva tudi za vaš medij, vam pošiljamo sporočilo za javnost in vabilo na dogodek. Veseli bomo, če se nam boste pridružili!

Brezplačen dogodek: Testiranje vozil na alternativne pogone v Centru energetskih rešitev

Alternativna mobilnost ni več stvar prihodnosti, temveč dejstvo sedanjosti. Smo tik pred množičnim prodorom vozil na alternativne pogone na globalno in slovensko tržišče. V Centru energetskih rešitev (CER) v ljubljanskem BTC bodo zato o ključnih načrtih za prihodnost mobilnosti spregovorili državni strategi in strokovnjaki. Na dogodku ‘Alternativna mobilnost: kje smo in kam gremo?’, ki bo v sredo, 17. decembra ob 11. uri,  bo možno tudi testiranje vozil, skuterjev in koles na alternativne pogone.

V strokovnem posvetu se bodo državni strategi in graditelji infrastrukture ter proizvajalci vozil dotaknili določil zakonodaje glede alternativne mobilnosti, prikazali globalne in domače trende na tem področju ter spregovorili o gradnji podporne infrastrukture. Častni gost dogodka bo tudi oče prvega slovenskega električnega avtomobila Miro Zorič. Za testno vožnjo bodo na dogodku med drugimi vozili na voljo Volkswagen e-Golf in Volkswagen e-up!, Nissan LEAF, Renault ZOE ter električni skuterji in električna kolesa. Udeležba na dogodku je brezplačna, potrebna je le prijava na info@cer-slo.si

 

Za več informacij smo vam na voljo.

 

Lep pozdrav,

Špela Zakotnik

Koordinatorka v CER – Center energetskih rešitev

BTC – Dvorana 2 jug

Šmartinska 152

1000 Ljubljana

http://www.cer-slo.si/

image001

Podatki zapisa

Datum:
16 decembra, 2014

Avtor:
Energetik

Kategorija:Komentiranje ni na voljo.

Ads