Slovenska strokovna revija instalaterjev-energetikov

Prha še nikoli ni bila tako popolna

Zmagovalka med pršnimi kanaletami: Geberit CleanLine

Klasične prhe in tuš kabine so preteklost. Raje si omislite trenutno najbolj zaželeni trend sodobnih kopalnic – odprto, breznivojsko elegantno prho v stilu prestižnih spajev. Brez neprijetnih robov si hkrati poenostavite čiščenje, svetujejo pri Geberitu, vodilnem inovatorju na področju sanitarne tehnike. Takšni prhi do popolnosti manjka le še elegantna pršna kanaleta Geberit CleanLine. Njen preprost in dizajnerski videz v trenutku olepša vsako kopalnico, hkrati pa je izjemno praktična in higienična, saj je čiščenje zelo enostavno. V nasprotju z običajnimi kanaletami ima inovativen vstavek v obliki glavnika, ki ujame večje nečistoče. Enostavno ga odstranimo in očistimo v nekaj sekundah. Zagotavlja popoln tok vode, ne glede na to, kam v pršni površini postavite kanaleto in kje med tuširanjem stojite. Za resnično popoln užitek pri prhanju. Za piko na i je kanaleta Geberit CleanLine lahko pokrita tudi s ploščicami, tako da se skoraj neopazno zlije s pršno površino, prilagodite pa lahko tudi njeno dolžino, za praktično neomejene možnosti oblikovanja. Za svojo oblikovno dovršenost je kanaleta kot ena izmed številnih Geberitovih pametnih rešitev tudi prejela nagrado Reddot design Award. S pomočjo Geberitove pametne rešitve se med tuširanjem lahko počutite kot v prestižnem spaju ali kot v elegantnem bungalovu na rajskem otoku.

Geberit CleanLine pršna kanaleta je zelo enostavna za čiščenje
Pršne kanalete Geberit CleanLine izpolnjujejo najvišje higienske zahteve. Izboljšan odtok preprečuje zbiranje umazanije na skritih mestih.
Inovativen vstavek v obliki glavnika ujame večje nečistoče.Enostavno ga odstranimo in očistimo v nekaj sekundah.
Elegantna in prilagodljiva pršna kanaleta Geberit CleanLine
Glede na tip plošče lahko oblikujemo različne naklone pršnih tal. Odtok in pokrov lahko namestimo tudi neposredno ob steno.

Več informacij na www.geberit.si


Podatki zapisa

Datum:
3 junija, 2019

Avtor:
Energetik

Kategorija:Komentiranje ni na voljo.

Ads