Slovenska strokovna revija instalaterjev-energetikov

Naj SONCE sije tudi za vas

Gradnja sončnih elektrarn in njihova proizvodnja električne energije je v porastu tudi v Sloveniji.

Potrebe po električni energiji so iz dneva v dan večje, temu primerno narašča tudi cena električne energije na trgu, država pa še dodatno vzpodbuja investicije v obnovljive vire energije z zagotovilom, da bo elektriko iz vaše elektrarne odkupovala po nespremenjeni ceni naslednjih 15 let, kar pomeni,  da se vam lahko investicija povrne že v obdobju od 8 do 12 let.

Sončne elektrarne so dolgoročna, predvsem pa zanesljiva naložba, ki vam zagotavlja redne mesečne prilive iz naslova proizvedene električne energije, bodisi za dodatek k pokojnini ali za štipendijo vaših otrok in vnukov, bodisi za oplemenitenje vašega  premoženja najmanj 30 in več let. Zato streha naj ne bo samo strošek, pač temelj vašemu prihodku.

In kaj vam lahko ponudi podjetje SONCE energija d.o.o.?

Namesto vas uredijo potrebno dokumentacijo, soglasja, pomoč pri pridobitvi finančnih sredstev in izpeljejo projekt do podpisa pogodbe za oddajo električne energije. Najpomembneje pa je, da  poskrbijo za kakovostne materiale, ki jih preverijo že med samo proizvodnjo v tovarnah pri izbranih dobaviteljih. O kvaliteti in zadovoljstvu pričajo njihove številne stranke saj so v Sloveniji od leta 2008 postavili že preko 40 sončnih elektrarn, katerih donosnost je višja od predvidene. Lastniki primernih streh, ki se sami ne odločijo za gradnjo, pa imajo še eno možnost – podpis najemne pogodbe.

 

Podatki zapisa

Datum:
14 maja, 2012

Avtor:
Energetik

Kategorija:Komentiranje ni na voljo.

Ads