Slovenska strokovna revija instalaterjev-energetikov

Na enem mestu vse rešitve za KOLPAlnico

Tudi v letošnjem letu se podjetje Kolpa, d. d. Metlika, predstavlja na sejmu Dom v Ljubljani, kjer želi s programom Kolpa san izpostaviti mogočnost majhne kopalnice, kopalnico primerno za starejše ljudi, mansardno in luksuz kopalnico. Na stojnici lahko vidite kopalnice v realni podobi, saj ima vsaka kopalnica, poleg kopalniške opreme, ki jo proizvaja podjetje, tudi vse elemente, ki sodijo v ta prostor.
KOLPA-LOGO

Pri majhni kopalnici želijo prikazati izkoriščenost vseh kotov. Predvsem to, da ni nujno, da se v majhen prostor vgradi le tuš kad, temveč tudi kopalna kad. Zato je tudi prikazan umivalnik, ki sega nad kadjo, nad jim pa je kotna omarica. Kot celota je kopalnica izkoriščena in še vedno izžareva eleganco, ki jo uporabniki želijo.
Smernice nas peljejo v brez nivojske kopalnice, kar pa v Kolpi, d. d. Metliki, priporočajo starejšim in gibalno oviranim ljudem. Predstavljajo se s tuš kadjo Lerock Zero Crepe, ki je v nivoju tal in s protizdrsno površino. Ta izbira omogoča varen vstop in izstop. Za še lažji vstop pa so izdelali tuš kabino, ki je v celoti zložljiva na notranjo ali zunanjo stran. V želji po kopalni kadi pa vsekakor priporočajo kopalno kad, ki je nižja, katero pa si lahko ogledate tudi na sejmu. V podjetju niso pozabili tudi na držala, ki morajo biti dodana, ne le v primeru starejših in gibalno oviranih ljudi, temveč naj bo za varnost poskrbljeno v vsaki kopalnici. Vse dodatke lahko vidite tudi v vseh kopalniških sklopih, ki jih podjetje razstavlja na sejmu.
Na stojnici Kolpe, d. d. Metlika, so v primeru, da v njihovem programu ni rešitve za vašo tuš kabino, prikazali rešitev za nestandardne kopalnice. Tako lahko vidite postavitev kopalniške opreme v mansardni kopalnici. Predstavljena je tudi tuš kad Re-walk s plitvim dnom, ki ima možnost prirezovanja levo, desno in zadaj. Tako so v podjetju resnično poskrbeli za vse rešitve s katerimi se soočajo uporabniki pri nakupu kopalnice.
Kjer je v kopalnici veliko prostora si lahko uredite svoj prostor sprostitve in ugodja. Na sejmu se v vsej svoji razsežnosti, v luksuz kopalnici, predstavi Kerrock marmor, ki je novost v materialu. Celotna kopalniška oprema je izdelala iz Kerrock materiala. Kopalnici doda moč in svežino.
Pred vstopom v kopalnice pa so predstavljene samostoječe kopalne kadi oz kot jim radi rečejo free standing kadi (FS), Comodo, v beli barvi z masažnim sistemom, kad Adonis v rdeči barvi in v črni barvi kad Eroica. Podjetje Kolpa, d. d. Metlika, se v ukvarja tudi z inženiring dejavnostjo, kamor sodi tudi izdelava kerrrock fasad. Tako si lahko obiskovalci, v Kerrock kotičku, ogledajo prikaz Kerrock fasade, poleg nje pa je postavljen predstavitveni pult Kerrock materiala, kjer nam na enem mestu prikaže vse svoje razsežnosti. Vidimo lahko vseh 92 Kerrock prodajnih barv, uporabo lumino efekta in njegovo obdelavo: brušenje, rezkanje, lepljenje in krivljenje v 3D in 2D formi.
Kolpa, d. d. Metlika se zaveda, da je vsak posameznik pomemben, zato se trudi, da skupaj s trendi ulovi ravnotežje med uporabnostjo in lepoto izdelka.

Predstavitveni-pult-KerrockPohištvo Demi

 

Podatki zapisa

Datum:
8 marca, 2016

Avtor:
Energetik

Kategorija:

Tagi:Komentiranje ni na voljo.

Ads