Slovenska strokovna revija instalaterjev-energetikov

JUB v letošnji jesenski JUPOL akciji z dobrodelnostjo za CUDV Draga na Igu

JUB iz Dola pri Ljubljani je ob letošnjem praznovanju 45-obletnice legendarne barve JUPOL pripravil jesensko akcijo, s katero bo ob tej priložnosti z ugodnostmi nagradil vse svoje zveste kupce. Tako bo ob nakupu 15-litrske embalaže barve JUPOL Classic vsakemu kupcu podaril dodatni poldrugi liter barve, kar z 10 % označuje tudi na priložnostni embalaži. Akcija bo potekala po vsej Sloveniji do sredine oktobra, in sicer do 15. 10. 2014.

jubjupol

Seveda tudi letošnjo akcijo spremlja humanitarnost z zbiranjem barve za dobrodelne namene, ki jo bo JUB do konca septembra izvajal v sodelovanju s fundacijo Anina zvezdica in prek akcije barve jutra na radijski postaji Radio 1. Tako bo JUB za vsako prodano 15-litrsko vedro barve JUPOL Classic lonček barve podaril za obnovo Centra CUDV Draga na Igu, poslušalci pa se bodo s sodelovanjem v jutranji oddaji Denisa Avdića potegovali še za 45 privlačnih nagrad. Zbrane količine barve bo v JUB Design Studiu seveda vsak dan meril JUPOLmeter.

V Centru CUDV Draga na Igu so nad akcijo navdušeni tudi uporabniki, najbolj zavzeti med njimi pa se bodo zadnji teden v septembru še sami udeležili male JUB-ove šole pleskanja v JUB Design Studiu v Dolu pri Ljubljani.
V Centru za usposabljanje, delo in varstvo Dolfke Boštjančič, ki dnevno skrbi za 460 uporabnikov, med njimi 250 otrok, bodo 18. septembra praznovali že 30. obletnico svojega obstoja, ob tej priložnosti pa jih bo obiskal tudi predsednik Borut Pahor. Direktorica Valerija Bužan se te JUB-ove akcije že izjemno veseli: »V novo, četrto desetletje, bomo lahko s podporo družbe JUB in vseh njihovih kupcev, ki se jim za to gesto že vnaprej zahvaljujemo, že letos končno vstopili z novimi barvami!«
Koliko barv bodo v družbi JUB zbrali skupaj s svojimi kupci za dober namen, bo znano v drugi polovici oktobra.

Foto: arhiv CUDV

 

Več informacij:
Center za usposabljanje, delo in varstvo Dolfke Boštjančič, Draga 1, 1292 Ig, Slovenija, direktorica Valerija Bužan, T: 01/ 42 02 600, M: 041 766 573, E: valerija.buzan@guest.arnes.si;
JUB, Služba za odnose z javnostmi, Miša Hrovat, T: 01/36 18 095, M: 041 619 616, E: misa@maga.si

Podatki zapisa

Datum:
30 septembra, 2014

Avtor:
Energetik

Kategorija:

Tagi:Komentiranje ni na voljo.

Ads