Slovenska strokovna revija instalaterjev-energetikov

JUB s svojimi izdelki zavezan slovenski tradiciji

JUB iz Dola pri Ljubljani se kot uspešno inovativno in razvojno usmerjeno podjetje ponaša z izjemno dolgo tradicijo in častitljivo zgodovino, pri čemer je njegova pot z nenehnim prilagajanjem potrebam trga in s skrbnim posluhom za vse bolj ozaveščene uporabnike že dolgo jasno začrtana. Z razvojem vrste slovenskih blagovnih znamk si je podjetje zgradilo ugled ne le doma, pač pa tudi na mednarodnih tržiščih. Energijsko varčni in trajnostni izdelki so plod njihovega lastnega znanja in razvoja, s svojimi lastnostmi pa uporabnikom ponujajo odlične rešitve za udobno in zdravo bivanje.

JUB kot eno vodilnih slovenskih podjetij v proizvodnji barv in fasadnih sistemov že od nekdaj prisega na znanje svojih strokovnjakov, ki v podjetju skrbijo za razvoj novih izdelkov in izboljšavo obstoječih. Za proizvodnjo izdelkov uporablja surovine, ki so po načelih trajnostnega razvoja proizvedene na okolju prijazen način, pri njihovi uporabi pa ob racionalni rabi energije sledi tudi načelom krožnega gospodarstva. Surovine s pomočjo slovenskih dobaviteljev podjetje pridobiva tudi iz lokalnega okolja in tako podpira razvoj slovenskega gospodarstva.

Ob znanstvenih in tehnoloških inovacijah skuša JUB tudi z dizajn raziskavami na trgu najti načine za prepoznavanje neizrečenih potreb kupcev ter jih vpeti v svoje inovativne smernice in prave razvojne odločitve. Prihodnost bo namreč usmerjena v pametne, trajnostno usmerjene in energijsko učinkovite zgradbe, ki bodo za svoje delovanje uporabljale obnovljive vire.

•             V srcih ljudi in v Sloveniji proizvedenih izdelkih vpeti že 145 let.

•             Z izjemno dolgo tradicijo in častitljivo zgodovino.

•             Energijsko varčni in trajnostni izdelki so plod našega lastnega znanja in razvoja.

•             Domača proizvodnja izdelkov z uporabo surovin iz lokalnega okolja.

•             Uporabnikom ponujamo odlične rešitve za udobno in zdravo bivanje.

•             Ponosni na slovensko tradicijo podpiramo razvoj slovenskega gospodarstva.

•             Srčna zaveza zaposlenih svojemu poslanstvu – skrbi za končnega uporabnika.

Podatki zapisa

Datum:
31 julija, 2020

Avtor:
Energetik

Kategorija:

Tagi:Komentiranje ni na voljo.

Ads