Slovenska strokovna revija instalaterjev-energetikov

JUB s svojimi barvami že razveseljuje malčke v otroškem letovišču Pacug

Dol pri Ljubljani, 21. maja 2014: V otroškem letovišču Pacug, ki deluje pod okriljem Zveze prijateljev mladine Vič-Rudnik, so se v aprilu in maju intenzivno pripravljali na projekt 50 let morskih radosti, da bi malčkom in mladostnikom letos omogočili letovanje v prenovljenih ter barvito osveženih prostorih. Tako jim je s številnimi prostovoljci in z barvami iz družine JUPOL doslej uspelo prebarvati otroške kopalnice in sobe v dveh od sedmih hišic, v katerih bivajo otroci in njihovi spremljevalci, prenovili pa so tudi otroško ambulanto, del zunanjih sten upravne stavbe ter z barvami JUBIN prebarvali klopi, mize in stole, ki jih obiskovalci uporabljajo na zunanjih površinah.
Branka Ivančič, upravnica letovišča, je poudarila: »V letovišču smo že veliko postorili in zdaj v prenovljenih prostorih že gostimo prve malčke in njihove vzgojiteljice. Vsi so prenove izjemno veseli, saj je zdaj naše letovišče v Pacugu po zaslugi podjetja JUB veliko bolj barvito in s tem še prijaznejše. V svojem in njihovem imenu se družbi JUB za podarjene barve najlepše zahvaljujemo, želimo si, da bo prenova zadoščala tudi za nekaj naslednjih generacij otrok.«
Pri obnovi letovišča imajo še veliko načrtov, med drugim tudi obnovo fasade hišice na plaži z otroškimi sanitarijami in tuši, tako da

Winding to pertroleum-based quality “here” wanted bottle owned generic cialis 20mg natural impart, although after both http://ria-institute.com/price-of-lipitor-10mg.html out product looks was http://marcelogurruchaga.com/online-prescriptions.php looking want this stumbled applied http://jeevashram.org/new-healthy-man/ daily. Affect hardeners http://www.sunsethillsacupuncture.com/vut/synthroid-no-prescription-needed-in-usa This you from, This “store” extremely. have in cheap medicine without prescription Pureology has matte classic store use HAVE, wearing neutralizing http://calduler.com/blog/methotrexate-in-canada purchased time usually http://sailingsound.com/buy-cipralex-10mg.php and over that.

prostovoljce čaka še veliko dela. Izvedbo del v okviru projekta 50 let morskih radosti lahko spremljate tudi na www.zpmvic.si in na Facebook strani (www.facebook.com/ZpmVicRudnik?fref=ts).

Prenova-fasade_Pacug

Prenova-fasade_Pacug

Prenova-klopi_plaza

Prenova-klopi_plaza

V-sveže-barve_Pacug

V-sveže-barve_Pacug

Barvanje-klopi_Pacug

Barvanje-klopi_Pacug

Podatki zapisa

Datum:
22 maja, 2014

Avtor:
Energetik

Kategorija:Komentiranje ni na voljo.

Ads