Slovenska strokovna revija instalaterjev-energetikov

Izberite pametno z Geberitom

Raznolikost tehnoloških in oblikovnih rešitev

PosvetovanjePri gradnji ali prenovi hiše je treba dobro premisliti o vseh detajlih, tako tehničnih kot estetskih, da bo končni učinek kar se da lep ter kakovosten in trajen. Če po gradnji ali prenovi hiše ugotovimo, da bi raje kaj naredili drugače, nastane težava. To še posebej velja za kopalnico, kjer so naknadne spremembe lahko zelo drage ali nemogoče. Pri Geberitu zato svetujejo, da pri opremljanju kopalnice premislimo o svojih željah, življenjskem slogu in posebnostih prostora, ki ga opremljamo. Pri tem je pomembna tudi izbira splakovalnega sistema in aktivirne tipke za stranišče. Morda se sliši banalno, a pomislite, kolikokrat na dan si boste hvaležni za premislek in pametno izbiro.

 

2016 Bathroom 02 C4U Sigma30 actuator plate with 4U WC and 4U bidet.tif_bigview_${04672450}

Kadar kopalnico opremljamo na novo, običajno razmišljamo predvsem o tem, kakšne bodo ploščice in kopalniška armatura. Večina ljudi pa se bolj mimogrede odloči za tip splakovalnika in aktivirne tipke za stranišče, veliko jih sploh ne ve, da je izbira velika in raznolika. Če stvari ne bomo prepustili naključju in si bomo vzeli čas za premislek o tem, kaj potrebujemo in kaj želimo vsak dan videti in uporabljati, se bo to poznalo na kakovosti bivanja. Zato si dovolite svobodo pri izbiri in povprašajte strokovnjake za nasvet.

Odvajanje vonjav

Kuhinje brez nape, ki odstranjuje vonjave ob kuhanju, si danes ne predstavljamo. Podobno funkcijo za odstranjevanje neprijetnih vonjav po uporabi stranišča imate lahko z rešitvami Geberit tudi v kopalnici. Duofresh je tehnologija odvajanja vonjav neposredno iz WC-školjke, svež zrak pa se v prostor vrača ob straneh tipke. To dodatno udobje ne stane veliko, če ga zavestno načrtujemo in vgradimo v pravem trenutku.

DuoFresh_hand flat

Posebne oblike, pametne rešitve

Novost med Geberitovimi aktivirnimi tipkami je aktivirna tipka Sigma20, ki ji večje, rahlo izbočene tipke dajo posebno elegantno obliko. Nova aktivirna plošča Sigma30 pa prepriča s harmonično estetiko in čistimi linijami.

Sigma30 white gold-plated white_bigview_${04671807}

Aktiviranje splakovanja stranišča brez dotika je v javnih prostorih že dolgo standard, vedno bolj pa je zaželeno tudi v domačem okolju. Z aktivirnimi tipkami Geberit Sigma10 in Sigma80 si to željo lahko uresničimo s stilom. Geberitovi izjemno trendi aktivirni tipki Sigma60 in Omega60 sta oblikovno minimalistični in se zlijeta s površino stene. Po drugi strani je aktivirna tipka Sigma70 odmaknjena od stene in je videti, kot da lebdi pred njo. Za aktiviranje splakovanja zadostuje le nežen pritisk. Tanka plošča iz stekla ali kroma, brez tipk ali gumbov, je obenem zelo enostavna za čiščenje.

Posebnost med Geberitovimi splakovalnimi sistemi so splakovalniki z aktiviranjem na daljavo, ki poskrbijo za maksimalno udobje in minimalističen dizajn. Aktiviranje na daljavo se lahko namesti na razdalji do 1,7 metra od WC-školjke. Tako bo točno tam, kjer je najbolj priročno za vas.

Geberitovi izdelki vas bodo prepričali z inovativnimi funkcijami, kakovostnimi rešitvami in raznolikimi oblikami. Odlikujejo jih visoka zanesljivost in trajnost, saj ima Geberit s podometnimi splakovalniki več kot 50 let izkušenj, za svoje splakovalnike pa zagotavlja nadomestne dele kar 25 let. Prepustite se strokovnjakom in uživajte v izbiri.

[divider text=”Na začetek” divider_color=”#cd171c” size=”1″ margin=”10″][divider][/divider]

Več informacij na www.geberit.si

Dodatne informacije:

Geberit prodaja d.o.o.: Alja Murovec, Vodja komunikacij, alja.murovec@geberit.com

Luna TBWA: Katja Krumpak, PR Manager, katja.krumpak@luna.si

Podatki zapisa

Datum:
8 marca, 2016

Avtor:
Energetik

Kategorija:

Tagi:Komentiranje ni na voljo.

Ads