Slovenska strokovna revija instalaterjev-energetikov

Družba JUB odslej tudi s posvetovalnico v Centru energetskih rešitev v ljubljanskem BTC-ju

Energetska prenova stavb je v današnjih časih postala nujnost. Zaradi nezadostne ali pomanjkljive toplotne izolacije so občutno slabši tudi pogoji bivanja v stavbah, kjer živimo. V družbi JUB so se odločili, da bodo s svojim znanjem in dolgoletnimi izkušnjami pripomogli k boljši energetski osveščenosti javnosti ter skupaj s partnerji v CER-u uporabnikom ponudili celovite rešitve za energetsko učinkovitost stavb.

CER_06

V želji, da bi zadostili potrebam čim več kupcev, so v središču ljubljanskega BTC-ja v Centru energetskih rešitev v Hali 2 odprli razstavno svetovalni salon, kjer JUB-ovi strokovnjaki uporabnikom predstavljajo energetsko učinkovite sistemske fasadne rešitve, ki zagotavljajo odlične bivalne pogoje. Dejstvo je, da lahko danes z nezadostno izoliranim fasadnim obodom objekta letno izgubimo od 30 do celo 50 % energije, medtem ko drugod po svetu že desetletja stremijo k bolj racionalnim energetskim rešitvam. Toplotno-izolacijski sistemi JUBIZOL, ki jih JUB izdeluje že 45 let, se ponašajo tudi z vsemi ustreznimi domačimi in evropskimi certifikati kakovosti in zadoščajo visokim ekološkim okoljskim standardom. Seveda gre pri fasadi za dolgoročno naložbo, pri kateri izračuni uporabniku natančno pokažejo, koliko energije bo lahko prihranil v prihodnjih letih in kako se mu bo to obrestovalo pri nižjih stroških ogrevanja.

CER_01

Poleg fasadnih sistemov JUB v CER-u predstavlja še obsežni program inovativnih in energijsko varčnih izdelkov, kot so ometi, izdelki za sanacijo in obnovo fasad in hidroizolacijo, pa tudi paleto notranjih barv ter prikaze dekorativnih tehnik obdelave površin. Strateško zavezani trajnostnemu razvoju si JUB prizadeva uporabnikom ponujati kar najboljši servis na poti do izboljšanja energetske obravnave objekta. Razstavno svetovalni salon JUB je v CER-u odprt od ponedeljka do sobote od 10. do 18. ure. Vabljeni k obisku!
CER zainteresirane vabi tudi na predavanja, dneve odprtih vrat in omizja o različnih možnostih za ukrepe v energijski učinkovitosti, ki jih organizira dvakrat mesečno in na katerih so mogoča tudi individualna brezplačna energetska svetovanja.

Na prvem jesenskem predavanju v začetku septembra je tako mag. Iztok Kamenski, vodja JUB Akademije, udeležencem predstavil tehnično pravilno vgradnjo toplotnoizolacijskega sistema in prednosti JUBIZOL fasadnih sistemov, za katere JUB nudi 10-letno garancijo. Poudaril je, da je fasada ni le gradbeni poseg v objekt, pač pa pomembna investicija v energetski sistem, ki bo v prihodnje zaradi varčevanja z energijo še pridobila na veljavi, saj lahko le pravilno načrtovanje in strokovna izvedba sistema uporabniku zagotovita kar največ prihrankov. Opozoril je tudi na ustrezno izbiro barvnih odtenkov za fasade ter možnosti pridobivanja subvencij pri obnovi hiš. Več informacij o predavanjih v CER-u ponuja napovednik dogodkov na www.cer-slo.si.

JUBIZOL toplotno-izolacijski sistemi Comfort, Nature, Micro Air, Premium, Standard in Strong so v celoti izdelani v Sloveniji. Njihove prednosti so vrhunska kakovost, obstojnost in dolga življenjska doba, kar velja tudi za najbolj zahtevne pogoje uporabe. Za vse sisteme JUB zagotavlja minimalno 10-letno garancijo. Za več informacij pokličite v JUB na brezplačno telefonsko številko 080 15 56, obiščite spletno stran www.jub.si ali pišite na info@jub.si.

 

Podatki zapisa

Datum:
25 septembra, 2013

Avtor:
Energetik

Kategorija:

Tagi:Komentiranje ni na voljo.

Ads