Slovenska strokovna revija instalaterjev-energetikov

Dan odprtih vrat s prikazom delovanja toplotnih črpalk in prezračevanja z rekuperacijo

Vabljeni k ogledu praktičnega delovanja nove generacije toplotnih črpalk in prezračevanja STIEBEL ELTRON v hiši zasebnega investitorja, kjer bo iz prve roke možno izvedeti več o toplotnih črpalkah in prezračevanja z rekuperacijo.

V petek 11. novembra in soboto 12. novembra 2011 na lokaciji Gunceljska cesta 26, 1210 Lj. -Šentvid od 7.00 do 19.00 ure.

V okviru dogodka Vam bomo predstavili delujoč sistem toplotne črpalke zrak-voda z rekuperacijo odpadnega zraka STIEBEL ELTRON LWZ 404 SOL, ter ostale sistemske rešitve ogrevanja z uporabo obnovljivih virov in prezračevanja, podjetja VETO skupaj s principalom STIEBEL ELTRON.

Vaš dragoceni čas posvečen srečanju z nami bo Vaša odlična naložba. Pridobili boste tehnične informacije o toplotnih črpalkah STIEBEL ELTRON in prezračevanju iz prve roke, poglobljeno pa tiste, ki zanimajo samo Vas. V praksi boste spoznali izvedeno montažo sistema v obratovanju in preverili  delovanje toplotne črpalke in prezračevanja z rekuperacijo. Prepričali se boste lahko o minimalni hrupnosti toplotnih črpalk STIEBEL ELTRON tipa zrak voda, kar je posebej zanimivo v primerjavi s hrupnostjo ostalih. Pogovorili se boste lahko s strokovnjaki o izbiri najustreznejše rešitve ogrevanja ali/in prezračevanja za vaš primer objekta, ter se dogovorili  za osebno svetovanje na vašem domu.

Za boljšo izvedbo in planiranje aktivnosti dogodka prosimo, da Vašo udeležbo sporočite po e-pošti na naslov info@veto.si.
Za dodatne informacije smo Vam na voljo tudi na telefonski številki 01 580 91 00 od 7-18 ure.

Vabi kolektiv podjetja VETO.

Podatki zapisa

Datum:
9 novembra, 2011

Avtor:
Energetik

Kategorija:Komentiranje ni na voljo.

Ads