Slovenska strokovna revija instalaterjev-energetikov

Butan plin v Volčjem potoku za lepšo prihodnost naših najmlajših

Ljubljana, 2. september 2013 – Butan plin se je v Arboretumu Volčji potok 1. septembra pridružil organizatorjem Čarobnega dne in z ustvarjalno delavnico, namenjeno spodbujanju kolesarstva, ter dobrodelnim prispevkom naredil še korak dlje na poti k boljši prihodnosti socialno ogroženih otrok.

Podjetje Butan plin se v svojem potegovanju za boljši svet ponovno aktivno vključuje k spodbujanju in skrbi za lepšo ter varnejšo prihodnost otrok. V sklopu družabno-humanitarnega dogodka Čarobni dan, ki je na prvi septembrski dan v Arboretumu Volčji potok združil več tisoč družin in otrok, je podjetje Butan plin za pomoč socialno ogroženim in nadarjenim otrokom podarilo donacijo v višini 1.000 evrov, ki jo bodo organizatorji dogodka namenili za potrebe izven šolskih dejavnosti in športnih aktivnosti teh otrok.

Butan plin, ki je na Čarobnem dnevu sodeloval tudi s svojo stojnico, namenjeno spodbujanju kolesarstva kot zdravega in koristnega preživljanja prostega časa, svojo družbeno odgovorno ravnanje nadaljuje tudi z novim razpisom Varno na kolesu, ki bo zaživel v šolskem letu 2013/2014. Družba se s projektom, namenjenim osnovnošolcem, ki se pripravljajo na opravljanje kolesarskega izpita, zavezuje k nadaljnjemu delu in pomoči pri vzgoji otrok na področju varnosti v prometu. Vseslovenskemu razpisu se bodo letos pridružili tudi partnerji: Agencija RS za varnost prometa, Policija, Kolesarska zveza Slovenije, BTC City in Kolesarsko društvo Radenska Rog.

carobni-dan_slavnostno-rezanje-torte

Carobni-dan_predaja-čeka-za-potrebe-izven-šolskih-dejavnosti-in-športnih-aktivnosti-otrok-iz-socialno-ogroženih-družin

Carobni-dan_Delavnica-kolesartva

 

 

 

Dodatne informacije:

Romana Miklavž

030 601 665

romana.miklavz(at)propiar.com

Podatki zapisa

Datum:
4 septembra, 2013

Avtor:
Energetik

Kategorija:

Tagi:Komentiranje ni na voljo.

Ads