Slovenska strokovna revija instalaterjev-energetikov

Butan plin: donacija plina ljubljanskim upokojencem

V četrtek, 9. septembra, je na stadionu v ljubljanskih Stožicah potekalo tradicionalno srečanje upokojenk in upokojencev Osrednje slovenske zveze društev upokojencev, ki jih je pozdravil ljubljanski župan Zoran Jankovič. Butan plin se je ob tej priložnosti obvezal, da bo Mestni zvezi upokojencev Ljubljana doniral 300 kg plina za socialno šibkejše člane, hkrati pa je na včerajšnjem srečanju predstavil svojo akcijo brezplačne dostave plina na dom.

Osrednja slovenska zveza društev upokojencev je včeraj organizirala srečanje članov, na katerem jih je pozdravil tudi Zoran Jankovič, župan Mestne občine Ljubljana. Upokojenci so skupaj razpravljali o aktualnih dogodkih glede upokojenskih problematik, skupaj obudili spomine na letošnje poletje in si zaželeli prijetno jesen. Družba Butan plin je vse obiskovalce razveselila s kuponi za brezplačno dostavo zelene jeklenke, poleg tega pa bodo zvezi prispevali še donacijo 300 kg plina, ki ga bodo prejeli pomoči najbolj potrebni. Družba je ob tej priložnosti opozorila na pomen skrbi za okolje tudi pri kurjavi, kar lahko storijo vsi uporabniki z zamenjavo oranžne jeklenke s čistejšo zeleno. Gre namreč za  zeleno jeklenko, ki je dodatno zaščitena z varnostno folijo okrog ventila, kar zagotavlja varnostne standarde, ki veljajo v večini evropskih držav. Prav tako je družba vse upokojence, ki živijo v mestnem jedru Ljubljane, opozorila na novo storitev »Butan plin express«, ki zagotavlja hitro in brezplačno dostavo plina na dom vsem meščanom Ljubljane do konca letošnjega leta. Družba obenem omogoča še brezplačen strokovni priklop in pregled plinske inštalacije, ki je eden od ključnih dejavnikov za varnost uporabnikov.

Upokojenci so bili nad novimi storitvami in ugodnostmi družbe Butan plin navdušeni, saj jih precej uporablja plin bodisi za gretje domov ali zgolj za kuhanje. Upokojenka Marjana iz Ljubljane je prisotni maskoti Butan plina zaupala: »Že vse življenje kuham na plin. Če mi ga lahko sedaj pripeljejo še na dom, potem bo to zame veliko lažje, saj sama tega ne zmorem več.« Upokojenec Branko iz Viča v Ljubljani je pozdravil zelene jeklenke: »Zeleno jeklenko sem pred leti kupil na Štajerskem. Doma imam še dve, ki bi jih rad zamenjal  z zelenimi. Vesel sem, da so odslej na voljo tudi v Ljubljani.«

Podatki zapisa

Datum:
11 septembra, 2010

Avtor:
upravnik

Kategorija:Komentiranje ni na voljo.

Ads