Slovenska strokovna revija instalaterjev-energetikov

Blagovna znamka JUPOL že sedmo leto zapored s prestižnim priznanjem Trusted Brand 2014

Dol pri Ljubljani, 30. maja 2014 – Blagovna znamka JUPOL je v kategoriji barve za dom najbolj zaupanja vredna blagovna znamka. Tako so odločili slovenski potrošniki, ki so ji v potrošniški raziskavi že sedmo leto zapored dodelili prestižno priznanje Trusted Brand 2014.

Trusted Brand je ena največjih potrošniških raziskav, ki jo v Evropi in v svetu med bralci revije Reader’s Digest izvajajo že od leta 2000, Slovenija pa se je s svojimi blagovnimi znamkami vanjo vključila v letu 2007. Potrošniki so letos ocenjevali izdelke in storitve v 40 kategorijah. Pečat zaupanja postaja pomembno vodilo vsem potrošnikom, ki po izdelkih z oznako Trusted Brand segajo trikrat pogosteje, tako da imajo lažjo izbiro tudi pri nakupu notranjih zidnih barv za svoj dom.
V družino JUPOL, ki ji kupci najbolj zaupajo, sodijo notranje zidne barve, med katerimi je najbolj poznan JUPOL Classic, na katerega slovenski kupci prisegajo že 45 let. JUPOL Classic, ki ga JUB proizvaja že od leta 1969, je pri nas postal generično ime za notranjo zidno barvo in ga danes kupi kar sedem od desetih kupcev. JUB pri tem skrbi, da se z nenehnim izboljševanjem recepture in razvojem embalaže kar najbolj prilagaja njihovim potrebam. JUB je letos trgu predstavil še JUPOL Gold New Generation z novo formulo, ki ga je mogoče niansirati v več kot 10.000 barvnih odtenkih. JUPOL Junior, ki se od leta 2011 ponaša s certifikatom okoljska marjetica, je na voljo v šestih pripravljenih odtenkih in ponuja paleto najbolj priljubljenih barv za otroške sobe, ki jih po potrebi dopolnjujejo že pripravljeni odtenki barve JUPOL Trend, ki so mu letos dodali še šest novih pastelnih odtenkov. V družbi JUB so za posebne želje in potrebe uporabnikov razvili še visoko prekrivno barvo JUPOL Brilliant, barvo za blokiranje madežev JUPOL Block ter JUPOL Citro za zaščito zidov pred plesnijo. Vrhunski JUPOL Strong je namenjen barvanju tistih zidnih površin, ki so bolj izpostavljene mehanskim poškodbam in madežem. Vse barve iz družine JUPOL so izdelane na vodni osnovi ter so zdravju in okolju prijazne, obenem pa enostavne za uporabo in vzdrževanje.

Riders-Digest-Podelitev-2014098

Riders-Digest-Podelitev-2014029_small

Foto 1in 2 Ugledno nagrado Trusted Brand 2014 za blagovno znamko JUPOL sta 22. maja v klubu Cankarjevega doma prevzeli predstavnici družbe JUB: (od leve proti desni): Jelka Slatinšek in Simona Sojer, v imenu Reader’s Digest Slovenija in Mladinske knjige pa sta jima priznanje predala vodja Reader’s Digest Slovenija, Daniel Škraba in odgovorna urednica revije Lidija Petek. (foto: arhiv MKZ)

DSC04314_small

Priznanje Trusted Brand 2014 za blagovno znamko JUPOL v rokah predstavnic družbe JUB: (od leve proti desni): Nevenka Kobal, Jelka Slatinšek, Martina Jerman in Simona Sojer (foto: arhiv JUB)

 

Več o nagradah in nagrajencih je na voljo na spletni strani: www.trustedbrand.si.

jubjupolTrusted-Brand

 

Družba JUB iz Dola pri Ljubljani je najstarejši proizvajalec zidnih barv v Sloveniji. V svoji zavidljivi 139-letni zgodovini je pridobil zaupanje kupcev in je v svoji panogi danes med vodilnimi in uveljavljenimi podjetji na področju proizvodnje barv in ometov v jugovzhodni Evropi. Kakovostne zidne barve in toplotnoizolacijske fasadne sisteme na trgu zagotavlja tako za končne kupce kot za profesionalno uporabo. Z razvojem novih lastnih, okolju prijaznih izdelkov in storitev stremi k energijsko varčnim in trajnostnim rešitvami v gradbeništvu. JUB ima deset odvisnih družb, ki poslujejo na več kot petindvajsetih trgih, v dveh državah pa ima proizvodne obrate. V letu 2012 je JUB v Dolu pri Ljubljani oprl nov proizvodni obrat za proizvodnjo stiropora, ki ga trži pod blagovno znamko Eurotherm.
Več informacij: JUB, Odnosi z javnostmi, Miša Hrovat, T: 01/36 18 095, M: 041 619 6

Podatki zapisa

Datum:
3 junija, 2014

Avtor:
Energetik

Kategorija:Komentiranje ni na voljo.

Ads