Slovenska strokovna revija instalaterjev-energetikov

Blagovna znamka JUPOL že desetletje s priznanjem Trusted Brand

V Klubu Cankarjevega doma v Ljubljani so 24. maja na slovesnosti podelili priznanja Trusted Brand 2017 najbolj zaupanja vrednim blagovnim znamkam, ki so jih letos v 32 kategorijah izbrali slovenski potrošniki. V kategoriji barve za dom so za zmagovalko že desetič zapored proglasili blagovno znamko JUPOL, ki se je kot ugledna slovenska blagovna znamka uveljavila ne le na domačem, pač pa tudi na mnogih drugih evropskih tržiščih. Mnenja, ki jih slovenski uporabniki na podlagi svojih izkušenj izražajo s podelitvijo priznanj blagovni znamki JUPOL, so tako pomembno sporočilo in vodilo za dober nakup drugim potrošnikom.

OV7A8052Slovenija je v eno največjih evropskih potrošniških raziskav o zaupanju v blagovne znamke vključena že enajsto leto, njen cilj pa je odkriti, katerim domačim in tujim blagovnim znamkam Evropejci najbolj zaupamo. Seznam kategorij se iz leta v leto povečuje, saj anketiranci poleg kakovosti izdelkov  ocenjujejo tudi ravnanja, dosežke in vplivnost posameznikov v različnih dejavnostih. V Sloveniji je raziskavo izvajal Inštitut za raziskovanje trga in medijev Mediana, v njej pa je sodelovalo 5.700 naročnikov revije Reader’s Digest Slovenija.

OV7A7624

 

Ime JUPOL je pri nas postalo sinonim in celo generično ime za kakovostne notranje zidne barve ter je tesno povezano z uspešnim in strmim razvojem družbe JUB. Takoj zatem, ko je JUB leta 1969 trgu predstavil to svojo prvo, že pripravljeno disperzijsko barvo JUPOL, se je v sedemdesetih letih začelo obdobje naredi sam, ki je med potrošniki močno spremenilo percepcijo načina prenove notranjih bivalnih zidnih površin. JUB je z nenehnimi izboljšavami receptur ves čas skrbel za razvoj in širitev novih izdelkov znotraj družine JUPOL, z njimi pa pridobil tudi številne nagrade in priznanja, s katerimi vedno znova dokazuje njihovo visoko kakovost in izkazuje svojo družbeno in  okoljsko odgovornost. Danes z zdravju in okolju prijaznimi barvami iz družine JUPOL, izdelanih na vodni osnovi ter enostavnih za uporabo in vzdrževanje, na leto v Sloveniji prebarvamo kar 200 milijonov kvadratnih metrov stenskih površin, kar je zagotovo številka, vredna velike pozornosti.

OV7A8180

Foto 1: Na podelitvi v Klubu Cankarjevega doma je ugledno priznanje Trusted Brand 2017 za blagovno znamko JUPOL prevzela Simona Sojer iz družbe JUB, v imenu organizatorja pa sta ji priznanje podelila glavna urednica revije Reader’s Digest Maja Lihtenvalner in vodja Reader’s Digest Slovenija Daniel Škraba. (foto: arhiv MKZ)

 

OV7A8860

Foto 2_Slovesna podelitev letošnjih priznanj Trusted Brand 2017 v Klubu Cankarjevega doma (foto: arhiv MKZ)

Več o nagradah in nagrajencih je na voljo na spletni strani: www.trustedbrand.si.

Podatki zapisa

Datum:
6 junija, 2017

Avtor:
Energetik

Kategorija:Komentiranje ni na voljo.

Ads