Slovenska strokovna revija instalaterjev-energetikov

A K C I J A ! living eco® termostatska glava + RA-N termostatski ventil

Spoštovani!

V začetku letošnjega leta smo na slovenskem tržišču pričeli s prodajo nove generacije Danfoss elektronskih radiatorskih termostatskih glav living eco®.

Izkušnje dosedanjih uporabnikov nove elektronske radiatroske termostatske glave po celotni Evropi so zelo pozitivne, zato smo se odločili, da living eco® uporabnikom še dodatno približamo in ga ponudimo v paketu skupaj z Danfoss RA-N termostatskim radiatorskim ventilom, po posebni promocijski ceni.

Uporabniki radiatorskega ogrevanja v stanovanju, stanovanjski hiši ali vikendu imajo tako na razpolago najnovejšo tehnologijo krmiljenja radiatorskega ogrevanja – paket Danfoss elektronske radiatorske termostatske glave living eco® s pripadajočim RA-N radiatorskim termostatskim ventilom, po še bolj sprejemljivi ceni.

Obveščamo vas, da je v času promocijske akcije, pri nakupu living eco® termostatske glave, kupec upravičen do 50% promocijskega popusta, ki se nanaša na pripadajoč radiatorski termostaski ventil RA-N poljubne velikosti in tipa.

 

Akcija velja ob nakupu termostatske glave living eco®

od 22.10.2012 do 21.12.2012.

Paket living eco® glave in RA-N ventila s promocijskim popustom je v času akcije na razpolago pri naslednjih veletrgovcih:

MAVI d.o.o.

NA POT d.o.o.

TAPRO d.o.o.

TERMOCENTER d.o.o.

THS d.o.o

VETO d.o.o.

Več v: http://ogrevanje.danfoss.com/xxNewsx/4c1c44ca-e3aa-4bbf-a094-54e2d875889f_PRE07539f6b-34df-4cdc-ae55-bce4d98a99c1.htm

 

Lep pozdrav,

Danfoss d.o.o., ekipa ogrevanja

 

Podatki zapisa

Datum:
7 novembra, 2012

Avtor:
Energetik

Kategorija:Komentiranje ni na voljo.

Ads